Wat is de juiste manier om te ademen?

Wat is de juiste manier om te ademen?

De handeling van de ademhaling is een onbewust proces voortdurend door het lichaam uitgevoerd. De zuurstof geleverd door deze werkwijze is essentieel voor gezond weefsel en celfunctie. Integratie juiste ademhaling gewoonten is een manier om te waarborgen dat het lichaam de hoeveelheid zuurstof die het nodig heeft voor normale functie.

Voordelen

Juiste ademhaling gewoonten kan een lange weg te gaan naar het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheid van een persoon. Het proces van het leveren van voldoende hoeveelheden van zuurstof door het lichaam nodig heeft uitwisseling van lucht plaats te vinden in een volledige cyclus. Een volledig zuurstofrijk systeem maakt maar liefst 70 procent van het afval bijproducten te worden geëlimineerd door de huid. Bovendien zwaar zuurstofrijk bloed creëert een soort steriele omgeving in het lichaam, waardoor het moeilijk voor bacteriën en virussen te groeien.

Functie

Begint gezonde lucht ruil voor het lichaam met de juiste ademhaling gewoonten. Bij het inademen, lucht reist in de longen, waar zuurstof wordt overgebracht naar bloedbaan. De bloedbaan levert vervolgens de benodigde zuurstof levert aan de weefsels en cellen van het lichaam. Volledige diep adem werk om deze levering systeem te helpen, doordat het lichaam te nemen in wat het nodig heeft op een gecoördineerde ritme. In het geval van korte, afgeknotte ademhaling, minder zuurstof beschikbaar gesteld aan het lichaam met elke ademhaling.

Onjuiste Breathing

Hectische levensstijl en voortdurende stressoren uiteindelijk een tol op de gezondheid van het lichaam, en hoe het functioneert. Een effect van stress is de aanscherping van de spieren in het lichaam. Deze krapte van invloed op hoe de lucht wordt ingeademd en uitgeademd, als de spieren van de buik, middenrif en borst minder vrij bewegen. Dit zijn dezelfde gebieden aan het werk in het systeem van uitwisseling van lucht van het lichaam. Hierdoor ademen veel mensen de borst of keel gebieden, waardoor de longen niet volledig vullen bij het inademen.

Juiste ademhaling

De juiste manier te ademen begint in de buik, als diepe adem volledig zal de buikstreek te breiden. Als dit gebeurt, het middenrif - een spier die zit tussen de borst en de buik regio's - zakt naar beneden, zodat een volledige adem van de lucht naar de longen te vullen. Bij het uitademen, het membraan stijgt omhoog te duwen tegen de borstholte en zo helpt de longen met lucht ontladen. Als dit goed wordt gedaan, kan een persoon zo weinig als vier tot 10 adem cycli per minuut duren.

Effecten van Onjuiste Breathing

Onjuiste ademhaling gewoonten kan gemakkelijk aanvaarde methode voor de uitwisseling van lucht van het lichaam worden als strakke spieren aanwezig zijn. De korte en lange termijn effecten van deze praktijk werken alleen toe te voegen aan de reeds aanwezige dichtheid. Als de zuurstoftoevoer in het bloed is een tekort, denk weefsel en celstructuren de benodigde materialen niet ontvangen om de celstofwisseling functies uit te oefenen. Wanneer dit gebeurt, kunnen giftige stoffen zich ophopen in het systeem van het lichaam, waardoor de cellen die veel harder moet werken aan het elimineren van afval en de verwerking benodigde voedingsstoffen levert.