Wat is de genezing tarief voor een bipolaire stoornis?

Bipolaire stoornis is uitgegroeid tot een meer gebruikelijke diagnose in de laatste paar decennia en zorg uitgebreid tot bipolaire mensen heeft geavanceerde een geweldige deal. Echter, er is geen behandeling voor een bipolaire stoornis; er slechts stabilisatie. Omdat er geen echte genezing, zijn er geen statistieken die de met succes behandelde personen. Er zijn statistieken waaruit blijkt dat medische interventie helpt, sommige geneesmiddelen te helpen en dat zelfmoord kan worden afgeremd door de voorgeschreven psychofarmaca.

Genezen Versus Stabilization

Het belangrijkste om te weten over bipolaire stoornis en vele andere psychische aandoeningen is dat er geen echte genezing. Welke therapeuten en counselors zijn huiverig om een ​​"genezen" noemen is eigenlijk een "stabilisatie", die permanent kan zijn of flair ups in de stoornis lijden. Overwegende dat een genezing van de aandoening in zijn tracks zou stoppen en voorkomen dat het ooit weer voordoet, een gestabiliseerde patiënt is een ziek persoon die letterlijk woont één dag tegelijk. Stabilizations vaak jaren van pijnlijke inspanning en kan frequente medische controles en voorschriften vereisen. En er is geen garantie dat de stabilisatie zal duren. Kleine dingen kunnen veroorzaken bipolaire stoornis te oplaaien, zoals veranderingen in het leven, verbreken, persoonlijke mislukkingen en familie relatieproblemen. Geneeskunde wordt het cruciale aspect op de initiële stabilisatie en het kan worden gecombineerd met cognitieve therapie.

Stabilisatie

Bipolaire is een cyclus van manie en depressie. De meest gevaarlijke aspect is de manie, hoewel depressie kan intens zijn. Het eerste ding dat artsen proberen te stabiliseren is de manie, omdat het gevaarlijk en risicovol gedrag dat ermee gepaard gaat. Artsen gebruiken voornamelijk antipsychotica ernstige manieën en psychotische episodes die zich kunnen voordoen met hen te onderdrukken. Een therapeut kan ervoor kiezen om stemmingsstabilisatoren gebruiken alsook om de patiënt te houden van het hebben van hevige stemmingswisselingen. Vervolgens de depressie behandeld met medicatie en sommige programma's cognitieve therapie met zich mee om te proberen de patiënt volledig stabiliseren voorlopig. Ongeveer 20 tot 30% van de mensen met bipolaire I en 15% van de mensen met bipolaire II ziet geen verbetering en hun gedrag verandert niet wezenlijk. Voor deze mensen "beschermende" zorg wordt gebruikt, zoals frequente bezoeken therapeut en eventueel gedragstherapie.

Bipolaire Sterftecijfer

Tussen de 10 tot 15 procent van de mensen met een bipolaire stoornis type I zelfmoord plegen, hoewel het hoogste tarief van zelfmoord komt voor bij mensen met een bipolaire stoornis type II. Hoewel er geen remedie voor bipolaire stoornis, maar het onderhoud, een gebied dat kan worden gezegd dat "genezen" is het sterftecijfer onder bipolaire mensen. Degenen die toegang hebben tot behandeling hebben een hogere overlevingskans dan degenen die dat niet doen. Aangezien bipolaire mensen meer zelfmoord dan dat van de algemene bevolking, kan worden gezegd dat behandeling geneest de wens voor zelfmoord en de pull naar de dood bij patiënten. Echter, kan de behandeling alleen te stabiliseren en het verminderen van de gevolgen van ernstige stemmingswisselingen gezien bij bipolaire stoornis en dit is wat stoepranden zelfmoorden en vroegtijdige sterfgevallen.

Psychotische Breaks

Medicijnen ook helpen psychotische pauzes. Slachtoffers psychose bezitten versneld of vertraagd denkprocessen. Meestal zijn de snelle denken cycli gebeuren in manie en de vertraagde denken optreedt in een depressie. Psychose is een onderbreking van de werkelijkheid en is van toepassing op vele aspecten van bipolaire, zoals grandioze wanen, wanordelijke denken en spreken, en ongeorganiseerd of gevaarlijke handelingen of gedragingen. Volgens ScientificBlogging.com, 50 tot 80 procent van bipolaire mensen ervaren hallucinaties en wanen. In dit aspect, kan het geneesmiddel worden genoemd een "genezen" als het werkt goed genoeg en krijgt de patiënt opnieuw ingevoerd om de normale levensstijl, met inbegrip van familie en echtelijke levensstijl.

Conclusie

De medische grenzen die zijn bereikt in de afgelopen decennia zijn talrijk. Echter, niet veel van deze gevallen gelden geestesziekte. Bipolaire is geclassificeerd met schizofrenie en een handvol andere psychische aandoeningen als KMI of "ernstige psychische aandoeningen". De psychiatrische wereld heeft geen kuren gevonden, maar het heeft medicijnen die helpen onderdrukken de uitbarsting bij bipolaire patiënten gevonden. Stabilisatie is, voor nu, de enige echte "genezen".