Wat is de definitie van een Hot Spring?

Wat is de definitie van een Hot Spring?

Het woordenboek definitie van een warmwaterbron is een waterbron die warmer is dan de omgeving, maar vraag mensen die geweest zijn, en zullen ze een ander antwoord hebben. Warmwaterbronnen hebben een mystiek over hen voor duizenden jaren gehad. Er wordt gezegd mystieke zijn en de mogelijkheid hebben om te genezen.

Geologie

Warmwaterbronnen, of thermale bronnen, worden meestal gemaakt op basis van water sijpelt door lagen van rotsen, de opslag mineralen en het opwarmen van de druk van de aarde. Als een breuklijn tegenkomt, wordt teruggeworpen naar het oppervlak, waardoor de mineralen en warmte mee. Vanwege de hitte en hoge concentratie van mineralen, wordt aangenomen dat hete bronnen genezende krachten. De flora en fauna verschilt op het gebied van een warmwaterbron vanwege de hitte en het verschil in mineralen. Vaak bacteriƫn uit diep in de aarde wordt gebracht met de veren, die het milieu verandert.

Recreatie

Eeuwenlang hebben warmwaterbronnen populaire recreatieve plekken geweest. Hot Springs, Arkansas bouwde een toerisme-industrie om hun veren met restaurants, spa's en outdoor-activiteiten. Chena Hot Springs in Alaska heeft een hele resort dat een trouwkapel en rondleidingen omvat.

Healing

Voor duizenden jaren hebben mensen over de hele wereld stroomden naar warmwaterbronnen vanwege de gerapporteerde genezende krachten. Hoewel niet wetenschappelijk bewezen, gelovigen beweren dat de geconcentreerde mineralen en warm water een invloed op chronische ziekten kunnen hebben. De beroemde Lourdes Springs van Frankrijk werd gezegd een jong meisje, dat later werd de heilige Bernadette Soubirous te hebben geheeld. Vandaag hebben miljoenen de beroemde bronnen bezocht en het wordt beschouwd als een heilige plaats.

Spiritualiteit

Naast Lourdes, zijn vele andere warmwaterbronnen bekend voor het aantrekken van de geestelijke. Ojo Caliente in New Mexico combineert de veren met spirituele leringen en meditaties, en het Japanse onsens zijn zo vereerd als de berg Fuji. Warmwaterbronnen in de buurt van Cuzco, Peru zijn zowel traditionele heilige plaatsen en de New Age oefenterreinen.

Beroemdste

Enkele van de meest beroemde warmwaterbronnen zijn in het westen van de Verenigde Staten. Yellowstone National Park in Wyoming beschikt over Old Faithful, een geiser die consequent spuit kokend water om de 90 minuten. Vanwege geothermische eigenschappen van het park, het heeft honderden warmwaterbronnen, poelen, beken en geisers.