Wat is de CHIP-programma?

Wat is de CHIP-programma?

Alle staten bieden de CHIP programma om gezinnen met lage inkomens die niet in aanmerking komen voor Medicaid te wijten aan het inkomen. Dit programma heeft betrekking op de medische kosten voor uw kinderen of een kind. Tandheelkundige zorg en oogverzorging van uw kind valt onder de CHIP programma. Dit is een prachtige ziektekostenverzekering plan dat door uw toestand bij weinig of geen kosten voor u.

Geschiedenis

The Children's Health Insurance Act, ook wel bekend als House Bill 20, werd de wet op het einde van 1992. Deze wet bracht over de Children's Health Insurance Program (CHIP), waarvan het belangrijkste doel van het verstrekken van gezinnen die te veel geld aan Medicaid ontvangen had een andere manier om de verzekering veroorloven voor hun kinderen. Deze wet had zijn start in Pennsylvania, maar werd later opgepikt door president Clinton in 1997. Eens te meer wordt uitgebreid op in 2007 om alle kinderen tot de leeftijd van 19 in elke staat te dekken.

Het toepassen

De meeste lidstaten beschikken over een website die u kunt gebruiken om op de CHIP programma. Voor degenen die dat niet doen, is het een simpele kwestie van naar hetzelfde kantoor dat u een aanvraag voor Medicaid voordelen en het invullen van een aanvraag. De vereiste van deze toepassingen informatie omvatten over het algemeen alle inkomsten voor het gezin vóór belastingen, sofi-nummers en geboortedata van de aanvragers, een bewijs van een andere ziektekostenverzekering, activa, en uw huisvesting en rekeningen van nutsbedrijven.

Kwalificaties

In aanmerking te komen voor de kwalificatie van het CHIP-programma omvat een aantal verschillende dingen en variëren van staat tot staat. Uw gezinsgrootte en inkomen is een grote factor bij het bepalen of u in aanmerking. Andere vereisten zijn dat kinderen moeten onder de leeftijd van 19 jaar, een burger van de Verenigde Staten of legaal in het land, en niet in aanmerking komen voor Medicaid.

Voordelen

Met de CHIP-programma ontvangt u vele voordelen te beginnen met de mogelijkheid van het kiezen van de zorgverlener die u wilt voor uw kind. Dit programma heeft betrekking op goed kind examens, inentingen, doktersbezoeken, SEH bezoeken en voorschriften. Als een toegevoegde bonus je kind ook kan zien een specialist voor het horen en oogonderzoek, counseling en tandheelkundige zorg.

Kosten

Sommige staten rekenen een eenmalige vergoeding, maar de meeste van hen niet. De enige kosten die u zal maken is de co-pay, dat afhankelijk is van uw inkomen. In de meeste gevallen is hetzelfde als de Medicaid co-pay voor staat. Ook met de CHIP programma het kan afhangen van wat het plannen van uw kind is op A, B of C. De CHIP programma ontvangt fondsen via de staat en de federale financiering.