Wat is de betekenis van migraine?

Wat is de betekenis van migraine?

Sommige mensen kunnen niet weten het verschil tussen een hoofdpijn, sinus druk en een migraine. Migraine beïnvloeden een ander deel van de hersenen, en niet iedereen die ooit hoofdpijn ooit een migraine of de pijn, aura en slopende resultaten die daarmee gepaard gaan ervaren heeft.

Betekenis / Definitie

Volgens medicinenet.com, een migraine is een vasculaire hoofdpijn, wat betekent dat de bloedvaten en de temporale slagader vergroten. De temporale slagader ligt buiten de schedel, net onder de huid van uw tempel. Wanneer deze slagader vergroot, het strekt zich zenuwen die spoel omheen. Deze zenuwen worden dan gedwongen stoffen vrijkomen en ontsteking, pijn en verdere zwelling van de slagader veroorzaken. Pijn wordt vergroot wanneer de slagader blijft uitbreiden.

Symptomen

Migraine aanval het zenuwstelsel, dat reageert op pijn. De verhoogde activiteit tijdens een migraine veroorzaakt misselijkheid, braken, diarree, wazig zicht, koude handen en voeten, en lichtgevoeligheid, die kloppende pijn aan de zijkant of de voorzijde van de kop begeleiden. De extra-gevoelige activiteit stopt ook de maag niet goed ledigen, dus elke orale medicatie worden niet meteen geabsorbeerd. Dit is waarom zoveel pijnstillers niet effectief zijn tijdens een migraine-aanval.

Aura's

Volgens medicinenet.com, zijn migraine voorafgegaan of vergezeld van een aura 20 procent van de tijd. Aura's zijn helder, zigzag lijnen die haven het centrum van uw visie en werken meestal hun weg naar buiten. Dit staat bekend als het scotoom, of blinde vlek. Soms kunnen sommige oudere migraine-patiënten de aura ervaren zonder de migraine. Een kleinere hoeveelheid migraine-patiënten zal een aura, dat voelt als een pennen-en-naalden sensatie in de ene hand, arm, of rond de neus en mond te ervaren.

Preventie / Medicatie

Migraine-patiënten kunnen frequente aanvallen te voorkomen door het maken van een dag-tot-dag aanpassingen. Het beheer van stress, het krijgen van een volledige nachtrust's, monitoring overdreven inspannende activiteiten en het nemen van voorbehoedmiddelen kan migraine triggers te verminderen. Als deze niet effectief zijn, kan uw arts u een recept om te helpen verlichten van de pijn en de symptomen van een migraine. Bij lichte migraine, kan over-the-counter geneesmiddelen, zoals Aleve en Tylenol helpen verminderen ontsteking en directe hoofd pijn.

Expert Insight

Dr. Mehmet Oz en Dr Michael Roizen zijn veelvuldig te gast op The Oprah Winfrey Show en hebben vragen over natuurlijke migraine behandelingen beantwoord. Dr Oz zegt dat het bloed surge tijdens een migraine is vergelijkbaar wanneer sommige mensen eten erg koud voedsel, zoals ijs, en lijden aan een "brain freeze." Dr. Roizen zegt soms hoofdpijn die lijkt migraine worden eigenlijk veroorzaakt door bepaalde voedingsmiddelen. "Verwijder alle tarwe, gerst en rogge in een keer, elimineren alle peper en alle zout in één keer," zegt Dr Roizen. Hij stelt dat het eigenlijk de peper en zout balans die wordt geassocieerd met het overwinnen van hoofdpijn kan zijn.