Wat is de beste manier om zich te ontdoen van oud behandeld Koekenpannen?

Als u nog oude pannen bedekt met anti-aanbak-behandelingen, zoals Teflon, moet je ervoor dat deze op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier. Het gebruikt voor het coaten materialen de pannen kan giftig zijn als gewoon gooide in de vuilnisbak en naar een stortplaats. Als u kookgerei hebben behandeld en niet zeker weet wat voor soort materialen werden gebruikt om het te maken, bel de fabrikant om te vragen alvorens te beschikken over het item. Alle grote fabrikanten zijn vermeld online en hebben contact informatie op hun websites.

Lokale Verwijdering

Bel de plaatselijke afvalverwijdering bedrijf of de lokale overheid te vragen om de datum en de locatie van hun volgende Huishoudelijk Gevaarlijk Afval verzameling dag en drop-off plek. Neem je behandeld pannen aan de collectie voor de verwijdering van met andere gevaarlijke afvalstoffen.

Company Inkoop

Bel Calphalon (1-800-809-PANNEN (7267)) als uw pannen worden vervaardigd door dat bedrijf. Calphalon terugneemt oud behandeld cookwear items voor een verantwoorde recycling. Andere bedrijven bieden soortgelijke programma's voor het terugnemen van oude of beschadigde behandeld pannen.

Het maken van een verklaring

Stuur behandeld pannen terug naar de oorspronkelijke fabrikant als u een verklaring over uw afwijzing van gevaarlijke behandelingen gebruikt in kookgerei maken. Annie B. Bond van Care2.com suggereert waaronder een briefje lezen, "Genoeg is genoeg, stop met non-stick chemicaliƫn al. Stoppen met nadelige gevolgen voor de mens en de wereld in het algemeen. "