Wat Is Crystal Point Healing?

Wat Is Crystal Point Healing?

Crystal punt healing is een soort van alternatieve geneeskunde die kristal of edelsteen wands gebruikt om direct energie aan een bepaald punt om een ​​aandoening te genezen. Veel mensen geloven dat door het corrigeren van energie storingen met kristallen, kan men een ziekte of aandoening te genezen.

Het verwijderen van slechte energie

Een van de belangrijkste doelen kristal punt healing is slecht of negatieve energie, die fysiek kan worden verwijderd, maar is meestal geen negatieve geestelijke energie. Door te wijzen de toverstok op een gebied in de aura, kan een kristal healer positieve spirituele energie te introduceren en verwijder de negatieve energie.

Regisseren Energetische Flow

Energie in gezonde mensen stroomt op een bepaalde manier, maar deze stroom wordt verstoord ongezond organen. Crystal healing probeert de afgeweken stroom te corrigeren door de leiding van de juiste stromingspatronen met het kristal punten.

Het verbeteren van de Chakra's

Kristal genezing gericht op het openen en versterken van een persoon chakra's, of fysieke centra van spirituele energie. Veel mensen houden obelisk punten van de verschillende soorten kristallen in hun stal naar een hogere spirituele verbinding te vergemakkelijken. Men gelooft dat dit te doen zal leiden tot een meer gezonde en positieve leven.

Balancing Energy

Kristal punt genezing probeert het lichaam de natuurlijke energie in evenwicht te brengen, en om het meer in lijn met een geestelijk doel. Dit wordt bereikt door het houden van kristallen obelisken in de buurt van bedden of werkgebieden, door het dragen van punten zoals sieraden, of door het richten van de energie door middel van een healing sessie met toverstokken en punten.

Vergroten Andere Healing Technieken

Soms kristalgenezing wordt gebruikt in combinatie met andere soorten van genezing, en zelfs met conventionele geneeskunde. In dit geval is het de taak van de kristallen tot overige genezende krachten aanwezige verbeteren.