Wat is Candida Support?

Candida Support is een voedingssupplement ontwikkeld om candida overgroei te bestrijden. Candida albicans is een schimmel die van nature aanwezig in het menselijk lichaam. In een gezond individu, Candida leeft in harmonie met gezonde micro-organismen. Als er iets gebeurt om de balans van bacteriën in het lichaam verstoren echter Candida kan overwoekeren en leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen.

Wat zijn de oorzaken candida?

Twee belangrijke factoren dragen bij aan de overmatige groei van schadelijke bacteriën in het lichaam gebruik van antibiotica en ongezonde voeding. Antibiotica kunnen doden gezonde bacteriën, het creëren van een omgeving waar Candida ongehinderd kunnen groeien. Zelfs als je geen recept antibiotica nemen, kunt u worden blootgesteld aan antibiotica in je vlees en zuivel. Een dieet ontbreekt aan vitaminen en voedingsstoffen kan een verzwakt immuunsysteem waardoor Candida gedijen veroorzaken. Candida voedt ook op suiker, dus een dieet met veel suiker of geraffineerde voedingsmiddelen kan de groei te stimuleren.

Symptomen van Candida overgroei

Candida overgroei kan problemen in het zenuwstelsel, de spijsvertering, de voortplanting, respiratoire en cardiovasculaire systemen. De symptomen kunnen variëren van persoon tot persoon of zelfs binnen een individu van de ene dag op de andere. Candida is verantwoordelijk voor vaginale schimmelinfecties, jock itch en voetschimmel. Het kan ook hoofdpijn, troebel denken, jeuk in de endeldarm of de oren, spruw, gevoeligheid voor parfum of andere chemische en overmatige vermoeidheid, onder anderen veroorzaken.

Hoe Candida Ondersteuning Works

Candida Steun bestrijdt Candida overgroei op twee manieren: door directe aanval op de Candida en zij in het darmkanaal met gezonde bacteriën bevolken. Candida Ondersteuning bevat drie stammen van bacteriën die zijn zeer agressief in de strijd tegen Candida. Het bevat ook prebiotica, die zijn voedingsmiddelen om de gezonde bacteriën voeden in uw systeem. Bij gezonde bacteriën worden aangemoedigd om te groeien en te reproduceren, ze beginnen te verdringen van de Candida.

Waarom Is Candida ondersteunen van doelmatiger?

De bacteriën die in Candida Ondersteuning zijn naar verluidt meer agressief naar Candida dan de bacteriën gevonden in andere probiotica. Andere vormen van Candida behandeling gezonde organismen bevatten, maar niet de prebiotica gebruikt als informatie en herbevolken bestaande heilzame bacteriën in het lichaam. Candida Ondersteuning Gist garandeert effectieve verwijdering van Candida en verdwijning van de symptomen, zonder de noodzaak van het maken van ingrijpende veranderingen in levensstijl of het veranderen van uw dieet.

Andere voordelen

Candida Ondersteuning biedt een risicovrije 40-dagen gratis trial. Als u het product uit de officiële website van de fabrikant te bestellen, kunt u proberen Candida Ondersteuning door gewoon te betalen voor de verzendkosten. Als u niet tevreden bent met het product na 40 dagen, kunt u de fles terug en zal niet in rekening worden gebracht. Deze aanbieding is wereldwijd beschikbaar.