Wat is Burning pijn in de voeten?

Wat is Burning pijn in de voeten?

Sommige mensen beschrijven het als vergelijkbaar met het lopen op hete kolen. Brandende voeten zijn niet om te lachen. De sensatie kan variëren van ongemakkelijk tot ronduit verschrikkelijk. Dit gevoel kan een indicator zijn dat u lijdt aan een ernstige onderliggende ziekte.

Het zou kunnen betekenen Niets Of het zou kunnen betekenen ...

Volgens de Mayo Clinic, kan een branderig gevoel in je voeten gewoon aangeven dat je voeten zijn versleten. Het kan ook het gevolg zijn van een infectie of voeten atleet, die zal leiden tot uw voeten te branden en jeuk tot je behandeling. Echter, kunnen brandende voeten ook een indicator van neuropathische (zenuw) schade of diabetes, die schade aan de zenuwen, of blootstelling aan giftige stoffen kunnen veroorzaken. Als een individu diabetes, kan hij diabetische neuropathie, waardoor schade is aangericht aan de bloedvaten en als gevolg daarvan zijn deze vaartuigen onvoldoende voeding en zuurstof, volgens Healthcentral.com.

Aandoeningen

Als u een bloedziekte, zoals trombocytopenie of pernicieuze anemie, kan dit resulteren in een brandende voeten. Een zeldzame bloedsomloop aandoening genaamd erythromelalgia kan ook leiden tot een branderig gevoel, volgens Epodiatry.com.

Trauma

Trauma aan de voet, met inbegrip van chirurgie, die wordt genoemd complex regionaal pijnsyndroom of reflex sympathische dystrofie, kan uw voeten verbranden.

Morton's neuroom

Een aandoening, de zogenaamde Morton's neuroom kan brandende pijn veroorzaken. Deze voorwaarde is het resultaat van een uitgebreide zenuw in tussen derde en vierde teen, volgens Podiatrychannel.com.

Schimmel, vitaminetekorten, Dermatitis

Een schimmel injectie kan resulteren in brandende mond pijn kan alcoholisme en vitaminegebrek, vooral een tekort aan vitamine B. Als de zenuw aan de binnenzijde van het enkelgewricht wordt samengedrukt, die wordt beschouwd zenuw entrapment, kan deze brandende pijn kan veroorzaken contact dermatitis, wat betekent dat u allergisch bent voor iets dat je in aanraking bent gekomen met, zoals je sokken of kousen zijn.

Grierson-Gopalan

Als een patiënt klaagt over vreselijke branden en pijn in de voeten die pijnlijk om aan te raken (hyperesthesie) zijn, verhoogde temperatuur en extreme transpiratie die het individu kan lijden aan Grierson-Gopalan syndroom.

Artritis

Volgens Nathan Wei, MD, FACP, facr, kunnen brandende pijn in de voet worden veroorzaakt door artritis. Soms artritis patiënten ontwikkelen perifere zenuw beknelling of tarsale tunnel syndroom, dat de verbranding veroorzaakt. Wei merkt dat het mogelijk kan zijn dat de medicijnen die patiënten artritis kan bijdragen tot het brandende gevoel, die meestal erger 's nachts en verbetert overdag.