Wat is Aromatheraphy voor Allergieën?

Wat is Aromatheraphy voor Allergieën?

Terwijl uw immuunsysteem kan in opstand komen tegen een aantal planten door teistert u met allergie en hooikoorts symptomen, kan het profiteren van het gebruik van essentiële oliën zijn gemaakt van andere geneeskrachtige planten, oordeelkundige wijze wordt toegepast door middel van de kunst van aromatherapie. Met zorg gebruikt, kan aromatherapie niet alleen de symptomen van allergieën en hooikoorts; het kan ook helpen bij het versterken van uw immuunsysteem te helpen vechten tegen allergieën voor de lange termijn.

Allergieën

Als u een allergische reactie heeft, is je immuunsysteem de behandeling van sommige alledaagse stof als een grote bedreiging. Immuuncellen die worden verondersteld om te vechten tegen indringers rush naar het gebied van de blootstelling - zoals je neus, ogen, keel en huid - en brengen een stormloop van vocht en ontsteking die zet je niezen, piepende ademhaling, hoesten, zwelling en krassen . Allergieën van de luchtwegen kan ook gepaard gaan met eczeem (een droge, jeukende huiduitslag) en astma (ontsteking en zwelling van de luchtwegen). Voorkomende allergenen bevatten lucht pollen, stof en huisstofmijt, schimmelsporen, dierlijke haren en huidschilfers, insectenbeten, chemische verbindingen en bepaalde voedingsmiddelen.

Aromatherapie

Aromatherapie maakt gebruik van essentiële oliën, gewonnen uit geneeskrachtige planten. De olie, geïnhaleerd of geabsorbeerd door je huid, draagt ​​de genezende eigenschappen van de plant. Etherische oliën zijn veel krachtiger dan andere kruiden-toepassingen, zoals thee of tincturen. U kunt ze inademen - maar een druppel of twee op een zakdoek, in een kom met warm water of in uw badwater. U kunt een koele kompres te maken met een paar druppels verdund in water. U kunt de mix van essentiële oliën met een vervoerder olie, zoals zoete amandelolie of druivenpitolie, en masseer het in uw borst, rug of zelfs uw sinus gebied.

Aromatherapie voor Allergieën

Er is een breed spectrum aan kruiden die aromatherapists aanbevelen voor allergische symptomen en voor de lange termijn immuun gebouw. Enkele voorkomende vormen een gouden standaard voor de behandeling van allergieën en hooikoorts door aromatherapie. Deze omvatten basilicum, blauwe boerenwormkruid, Romeinse of Duitse kamille, eucalyptus, lavendel, pepermunt en nog veel meer. De exacte mix van essentiële oliën varieert afhankelijk van het gewenste effect. Etherische oliën zijn duur, maar een beetje gaat een lange weg: veel aromatherapie recepten oproep voor 10 druppels van elke olie in 1 oz. van de vervoerder olie. Kijk op het etiket om er zeker van u koopt een natuurlijke etherische olie en niet een synthetische kopie, als de kunststoffen een gevoelig immuunsysteem kunnen irriteren.

Voorzorgsmaatregelen

Voordat u een etherische olie, het uitvoeren van een twee-traps huid patch test. Op schone, droge huid, plaats een druppel van de vervoerder olie die u wilt gebruiken aan de binnenkant van je elleboog. Plek onbedekt en niet afwassen voor 24 uur. Als je huid niet reageert, de vervoerder olie is veilig te gebruiken. Vervolgens voert u dezelfde procedure bij elke essentiële olie die u wilt gebruiken. Als uw huid geïrriteerd raakt, ben je gevoelig voor die olie. Grondig wassen met water en zeep en gebruik het niet voor aromatherapie; het zal alleen maar irriteren uw symptomen. Als uw huid duidelijk blijft, kunt u de essentiële olie te gebruiken. Sla deze stap niet over te slaan.

Het vinden van een Professional

Essentiële oliën zijn zeer krachtig, duur en gemakkelijk te misbruiken. Als u niet wilt om te experimenteren met essentiële oliën op uw eigen, kunt u een opgeleide professionele aromatherapeut die kan mengen een uitgebalanceerde mix voor u, op basis van uw specifieke symptomen en de gevoeligheden liggen. Een aromatherapeut kan ook bereid zijn om u te informeren over doseringen en interacties met conventionele medicijnen of supplementen die u gebruikt. Gebruik hieronder de registry om u te helpen een aromatherapeut in uw buurt te vinden. Vertel uw reguliere arts over eventuele nieuwe gezondheids-regime die u oefent altijd.