Wat is Angst & Angst?

Angst en angst zijn alledaagse emoties voor mensen. Bijna iedereen hen beiden ervaart op één punt en moment in hun leven, afhankelijk van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven, veranderingen en mogelijke toekomstige ervaringen. Maar, wanneer de vrees of angst ontwikkelt buiten de normale niveaus, kan het veranderen in een stoornis.

Angst

Angst is een fundamentele emotie die een reactie is op de perceptie van het gevaar van een persoon. Het wordt meestal veroorzaakt door een specifieke stimulus, zoals pijn of een situatie waarbij pijn kan gebeuren. Een soldaat over te gaan in de strijd tegen onoverkomelijke kansen misschien een gevoel van angst te ervaren. Kinderen op het punt een scherpe naald te ontvangen in hun huid kan ook gevoelens van angst, net zoals ze omhoog te trekken naar het ziekenhuis.

Angst

Angst is een set van gevoelens en gedragingen in verband met zorg, vooral voor toekomstige gebeurtenissen of gebeurtenissen buiten persoonlijke controle. Het is typisch een normale reactie op stress en kan soms helpen een persoon focus en krijgen door middel van een stressvolle situatie. Angst kan ook gerelateerd zijn aan positieve toekomstige gebeurtenissen, zoals het ontvangen van een bekende promotie of minuten voordat trouwen.

Gegeneraliseerde angststoornis

Gegeneraliseerde angststoornis wordt gediagnosticeerd als die gevoelens van angst de neiging om te blijven staan ​​na een normale drempel. Gevoelens en symptomen die gepaard gaan met die angsten daadwerkelijk beginnen te bemoeien met het normale leven. Zo zorgen over een promotie een normale angst, als hierboven beschreven. De zorg kan abnormaal worden als het begint te ongerelateerde zorgen en gedachten te onderzoeken tot het punt waar de persoon niet kan slapen, verliest concentratie of wordt extreem zenuwachtig - zelfs na de promotie gaat door. Dat zijn slechts enkele van de symptomen die helpen bij het bepalen gegeneraliseerde angststoornis in de Diagnostic and Statistical Manual for Mental Disorders IV (DSM-IV).

Panic Disorder

Paniekstoornis, een subtype van angststoornis, beschrijft enorm en irrationele angsten in een persoon niet per se gekoppeld aan een specifieke trekker of situatie. Deze angsten betrekken gedachten van naderend onheil, extreme verlies van lichamelijke functie of zelfs de dood. Mensen met paniekstoornissen hebben de neiging om paniekaanvallen te hebben, waar het lichaam reageert alsof die angsten werden gerealiseerd gebaseerd op ware gebeurtenissen en situaties, ook al zijn ze niet. Paniekaanvallen ook geassocieerd met fobieën, agorafobie bijzonder, dat de angst voor een paniekaanval in een openbare plaats.

Behandeling

De behandeling van angststoornissen kan soms gebruik medicatie ontworpen om chemicaliën in de hersenen ingegeven door angst te verminderen en om chemische stoffen die kalmte te bevorderen verhogen. Talk therapie bestaat uit het onderwijs coping vaardigheden en het vermogen om een ​​aantal situaties die kan brengen op angst of paniek aanvallen te voorkomen. Een voorbeeld zou zijn specifieke ademhalingstechnieken en self-talk zodra de gevoelens van een paniekaanval begint te branden.