Wat Is Airborne Medicine?

Wat Is Airborne Medicine?

In de lucht, ook wel bekend als Airborne Effervescent Health Formula is een voedingssupplement dat heeft soms beweerd dat het immuunsysteem te stimuleren en te behandelen of voorkomen van verkoudheid. Deze claims zijn niet bewezen, en het bedrijf dat Airborne produceert heeft controverses en rechtszaken als gevolg geconfronteerd.

Geschiedenis

De formule voor het Airborne is gemaakt door Victoria Knight-McDowell, een basisschoolleraar. Airborne werd ontwikkeld in 1997 en bereikte $ 90.000.000 in de verkoop jaarlijks met 2004, volgens een rapport in "The New York Times."

Ingrediƫnten

Airborne bevatten vitamine A, C en E, mangaan, selenium, zink, riboflavine, aminozuren en een kruidenmengsel van echinacea, gember, Isatis, Chinese vitex, forsythia, Lonicera en schizonepeta.

Toepassingen

De Formule website Airborne Effervescent Gezondheidsraad beveelt het nemen van het product "wanneer uw immuunsysteem heeft steun nodig." Gebrek aan slaap en stress zijn enkele van de genoemde factoren die kunnen resulteren in een verzwakt immuunsysteem. De website beveelt ook het nemen van de lucht voordat u op reis of het bezoeken van drukke plaatsen.

Tabletten

Lucht tabletten worden opgelost in een glas van 4 tot 6 oz. van water voordat het wordt geconsumeerd. De makers van de Airborne raden het nemen van het product om de drie tot vier uur, maar niet meer dan drie keer per dag. Airborne komt in vier smaken: citroen limoen, roze pompelmoes, zeer bessen en pittige oranje.

Veiligheid

Consumptie van te veel vitamine A kan leiden tot toxiciteit die symptomen zoals wazig zien, misselijkheid en hoofdpijn omvat. Het Institute of Medicine stelde een maximaal toelaatbare inname (UL) van vitamine A bij 10.000 Internationale Eenheden (IE) per dag. Op een gegeven moment, een enkele tablet van Airborne bevatte 5.000 IE vitamine A, consumenten bloot te stellen aan mogelijke toxiciteit als ze nam drie dagelijkse doses. Momenteel is een Airborne tablet heeft 2.000 IE vitamine A, maar zorg moet nog worden genomen indien het gebruik van de lucht tijdens het gebruik van andere vitamine of voedingssupplementen.

Regeling

Airborne is geclassificeerd als een voedingssupplement, die niet de goedkeuring van de Food and Drug Administration nodig heeft. De Dietary Supplement Health en Education Act van 1994 vereist dat de fabrikant van de aanvulling op de veiligheid van zijn product te garanderen en het bewijs voor de vorderingen van de voordelen die voortvloeien uit het product te ondersteunen. De producent van het voedingssupplement is niet verplicht om dit bewijs aan het publiek of de FDA bekend te maken.

Rechtszaken

In 2008 heeft de Federal Trade Commission een rechtszaak aangespannen tegen de Airborne Gezondheid voor misleidende reclame. Het product had beweerd effectief voor de behandeling en preventie van de verkoudheid te zijn, maar heeft wetenschappelijk bewijs om deze beweringen te ondersteunen niet. De makers van de Airborne waren ook onderdeel van een class-action rechtszaak in 2008 als gevolg van valse reclame. Het bedrijf vestigde zich het pak, akkoord te gaan met $ 23.300.000 te betalen aan de consument.