Wat is actief suïcidale gedachten?

Actieve zelfmoordgedachten verwijst naar alle gedachten van een individu heeft over het plegen van zelfmoord. Volgens Michael F. Gliatto, MD en Anil K. Rai, MD, "Suïcidale gedachten komt vaker voor dan voltooid zelfmoord."

Kenmerken

Actieve zelfmoordgedachten is de specifieke wijze (n) een individuele denkt dat hij misschien in staat zijn om met succes zelfmoord plegen. Een gemeenschappelijke zelfmoordgedachten worden overdosis pillen.

Behandeling

Effectieve behandeling voor de individuele ervaren van actieve zelfmoordgedachten kan pas beginnen wanneer de oorzaak achter de ideevorming is gevestigd. Depressie en schizofrenie komen vaak voor bij mensen die last hebben van actieve zelfmoordgedachten. Behandelingsmogelijkheden omvatten medicatie en therapie.

Betekenis

Een studie uitgevoerd door Uncapher en anderen blijkt dat suïcidale gedachten afhankelijk van het niveau van depressie een persoon ervaart.

Overwegingen

Personen die openlijk praten actieve zelfmoordneigingen zijn op zoek naar hulp en moeten worden aangemoedigd om professionele hulp te zoeken.

Geschiedenis

Dr. Gonzalo Laje, associate klinisch onderzoeker aan het Amerikaanse National Institute of Mental Health, zegt genetische tests kunnen wijzen, die in gevaar is voor actieve suïcidale gedachten bij het nemen van antidepressiva.

Waarschuwing

Als vrienden of familieleden die je ooit mee te delen dat ze hebben ervaren actieve suïcidale gedachten (gedachten), moet u direct op zoek gaan naar medische hulp voor hen.