Wat Is aanvullende ziektekostenverzekeringen?

Aanvullende ziektekostenverzekeringen is een type van het beleid dat de lacunes die niet in uw reguliere beleid vanwege eigen risico en eigen bijdragen dekt. Het is ook ontworpen om te betalen voor dingen die je primaryhealth verzekering dekt niet, zoals de kosten van levensonderhoud en verloren loon. De mensen die aanvullende ziektekostenverzekeringen moeten zijn personen die niet zijn voorbereid op zware medische rekeningen of tijd af van het werk als gevolg van ziekte en letsel, de zelfstandigen, gezinnen met kinderen, en die op Medicare.

Voordelen

Enkele van de voordelen van de aanvullende verzekering zijn afhankelijk van het soort dekking die u kiest. Sommige beleid zal uitkeringen rechtstreeks aan de verzekerde. Sommige deksel verloren loon en de kosten van levensonderhoud. Aanvullende ziektekostenverzekeringen is meestal lage kosten te wijten aan het bedrag van de dekking die je hebt. Veel senioren kiezen om een ​​supplement te voeren om te zorgen voor de lacunes in Medicare.

Medicare Supplementen

Medicare supplementen nemen verschillende vormen, afhankelijk van de lacunes in Medicare u wilt dekken. Velen zullen het eigen risico te betalen om te worden opgenomen in het ziekenhuis. Zij kunnen ook betalen voor uitgebreide verpleegkundige zorg, een bepaald aantal dagen in een verpleeghuis en het voorschrijven van geneesmiddelen dekking, samen met andere opties. Deze items kunnen zeer kostbaar om senioren zijn zonder de aanvullende dekking.

Ziekenhuis Vrijwaring Plannen

Ziekenhuis schadevergoeding plannen zijn aanvullend beleid van een genoemde bedrag zal betalen als een individu wordt opgenomen in het ziekenhuis of ontvangt ambulante zorg. Verzekeringspenningen worden meestal betaald aan het individu, ongeacht hoeveel de primaire verzekeraar van het ziekenhuis heeft betaald.

Kanker Beleid

Beleid kanker zijn aanvullende beleidsmaatregelen die af te betalen als een individu wordt behandeld voor kanker en aanverwante diensten. Naast bepaalde betaalde diensten bedragen, sommige beleidsmaatregelen betaalt ook een bijkomend kapitaal afhankelijk van de hoeveelheid tijd die het beleid is van kracht.

Kritieke toestand of ziekte beleid

Kritieke toestand en ziekte beleid betalen meestal een forfaitair bedrag wanneer de verzekerde is gediagnosticeerd met bepaalde levensbedreigende ziekten. Deze omvatten een hartaanval en beroerte.

Long-Term Care Insurance

Dit is een vorm van aanvullende verzekering die betaalt voor het geval de verzekerde behoefte aan langdurige zorg. Afhankelijk van het type polis, kan het betalen voor begeleid wonen faciliteiten, verpleeghuizen, thuiszorg en dagbesteding voor volwassenen.