Wat Home Remedies Help Cure Symptomen van de Griep?

Het influenzavirus is gebruikelijk, maar kan fataal zijn, en sommige stammen leiden tot meer angst en beschadigingen dan andere. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, ongeveer 36.000 mensen per jaar sterven aan griep-gerelateerde complicaties --- meestal oudere mensen en mensen met een verzwakt afweersysteem. Terwijl de meeste griepgevallen zijn niet levensbedreigend, vechten tegen de griep kan nog steeds leiden tot grote ellende en vaak gaat om het nemen van een aantal dagen af ​​van het werk en andere taken. Gelukkig zijn er een aantal home remedies om u te helpen omgaan met deze vervelende virusinfectie.

Rest Your Body

Wanneer je vecht elke vorm van infectie, voldoende rust essentieel. Evenzo, als je vechten tegen de griep, vertragen en geef uw lichaam de tijd om te genezen. Dit is gunstig voor meerdere redenen. Actief zijn of voortzetting van uw normale routine, terwijl naar beneden met de griep kan uw herstel vertragen en verminderen de boetiek van energie je lichaam ter beschikking van de infaction vechten. Wat meer is, te weinig rust verstoort je immuunsysteem, waardoor je minder goed in staat om de infectie te bestrijden. Neem een ​​paar dagen vrij, blijven in bed en krijgen ten minste acht uur slaap per nacht.

De genezende kracht van Kippensoep

Moeders wereldwijd al lang aangeprezen voordelen van kippensoep voor koude en griep symptomen. Echter, er is de waarheid achter deze populaire huis remedie. Hoewel soep zal niet genezen van de griep, kan het de symptomen te verlichten en u helpen omgaan met de infectie. Uitdroging is gemeen met de griep te wijten aan overtollig slijm verlies. Het eten van kippensoep re-hydrateert je lichaam, verzacht keelpijn en verlicht congestie. Minder files betekent een betere ademhaling en minder hoesten. En ademhaling in de warme dampen van de bouillon kan profiteren van uw verstopte neus.

Koude / Griep Medicijnen

Over-the-counter verkoudheid en griep medicijnen, zoals als Theraflu bevatten actieve ingrediënten ontwikkeld om griepsymptomen verminderen. Diverse producten zijn beschikbaar, en afhankelijk van uw behoeften, kunt u kiezen voor overdag of 's nachts medicijnen; dat laatste vaak bevorderen slaperigheid. Kijk voor medicijnen die een decongestivum om zich te ontdoen van congestie en een hoest onderdrukt bevatten. En aangezien pijn in het lichaam komen vaak met de griep, sommige griep medicijnen zijn onder andere een pijnstiller. Zo niet, neem pijnstillers om pijn te verminderen; Vraag uw arts of apotheker om aanbevelingen.

Voedingsfactoren

Het griepvirus kan leiden tot verlies van eetlust. Maar als uw eetlust blijft hetzelfde, het is van vitaal belang om uw eetgewoonten aan te passen. Wijzigingen kunnen uw lichaam helpen de infectie te bestrijden en te genezen sneller. Bepaalde dranken en voedingsmiddelen kunnen uw immuniteiten verzwakken en verlengen het griepvirus. Vermijd alcoholische dranken, vet voedsel en suiker. Kies in plaats daarvan dranken en voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten zoals groene thee, groenten en fruit. Neem een ​​multivitamine te zorgen dat uw lichaam krijgt de juiste voeding, en het verhogen van uw inname van immuunsysteem stimuleren supplementen zoals vitamine C en echinacea.

Gebruik Kruiden

Samen met de juiste voeding en vitaminen, bepaalde kruiden effectief verzacht griepachtige verschijnselen en infecties te bestrijden. Knoflook, geelwortel, kaneel en berberis wortel schors zijn natuurlijke antibiotica. Kruiden zijn verkrijgbaar in capsule vorm, en je kunt ze kopen bij de meeste gezondheidswinkels. Arts te raadplegen alvorens het combineren van kruiden-supplementen met andere medicijnen.