Wat helpt bij de zuigeling zure reflux?

Zure reflux, ook bekend als Gastro-oesofageale refluxziekte, bij een zuigeling kan grote problemen. Als je baby moeite heeft met GERD, weet dat er weinig dingen die je thuis kan doen om haar te helpen pijn te verlichten.

Wat gebeurt er

Zure reflux treedt op wanneer de klep verbindt de maag naar de slokdarm zwak en kan de inhoud terug te komen.

Symptomen

Als je baby spuugt, braakt, huilt, gags, chokes, of is kieskeurig na het eten, kan ze GERD hebben. GERD kan ademhalingsproblemen, hikken, piepende ademhaling, hoesten, en slaapapneu veroorzaken.

Het voorkomen

Als uw baby zure reflux, burp haar vaak tijdens en na de voeding. Houd haar rechtop voor een half uur na de voeding. Borstvoeding uitsluitend neiging om de kans op reflux. U kunt ook het hoofd van haar wieg te verhogen en proberen haar te troosten als ze huilt als huilen oorzaken haar aan de lucht slikken.

Behandeling

Raadpleeg uw arts om medische oplossingen te bespreken. Hij kan u adviseren over te schakelen naar een hypoallergene formule als uw baby de fles gevoed. Hij kan medicijnen voorschrijven. In zeer ernstige gevallen kan uw arts een operatie of een voedingssonde geplaatst door de neus te suggereren.

Waarschuwingen

Geef niet op uw baby over-the-counter medicatie voor zure reflux, tenzij uw arts geeft u instructies om dit te doen. Leg uw baby op zijn buik te slapen want het is gekoppeld aan wiegendood en kan zure reflux symptomen verergeren.