Wat gegarandeerd-Renewable Health Insurance?

Ziektekostenverzekering kan ons helpen de kosten van onze medische rekeningen te betalen, zodat ze niet zetten ons in diepe schulden en veroorzaken financiële nood in ons leven. Voor degenen die bang zijn voor het verlies van hun dekking, kan gegarandeerd hernieuwbare ziektekostenverzekering het antwoord zijn.

Identificatie

Gegarandeerd-hernieuwbare ziektekostenverzekering is dekking die de begunstigde in staat zijn om te vernieuwen zal zijn zodra zijn huidige beleid is up --- gegarandeerd.

Time Frame

Deze garantie is alleen maar goed, zolang je betaalt uw premies op tijd elke maand. Als u een betaling mist, kan uw verzekeraar de mogelijkheid van het laten vallen van uw dekking hebben.

Effecten

Hoewel je het kunt verlengen, kan de verzekeraar ook zijn tarieven te verhogen in reactie op een vordering, nieuwe gezondheidstoestand of iets anders dat haar financiële risico zou verhogen.

Soorten

Tarieven kunnen worden verhoogd op zowel individuele gegarandeerd hernieuwbare gezondheid van de plannen en de groep gegarandeerd hernieuwbare plannen gezondheid.

Overwegingen

Als u de keuze van een gegarandeerd duurzame beleid en een niet-opzegbare beleid, kan deze beter zijn. Met een niet-opzegbare beleid, kan uw premies niet omhoog gaan als ze kunnen met een gegarandeerd duurzame beleid.