Wat gebeurt er met mensen die kanker hebben en geen ziektekostenverzekering?

Wat gebeurt er met mensen die kanker hebben en geen ziektekostenverzekering?

Kanker is een ziekte die duizenden mensen treft elk jaar. Helaas, een aantal van deze mensen hebben geen ziektekostenverzekering. Dit feit vormt een dim vooruitzichten voor de toekomst voor de mensen in deze positie. Er is goed nieuws. Er zijn verschillende wegen een persoon met kanker en geen ziektekostenverzekering kunt nemen om medische hulp te krijgen. Deze wegen hebben geen geld, alleen een sterke wil en een beetje inspanning vergen.

Preventie / Oplossing

De American Cancer Society biedt diensten aan mensen die een ziektekostenverzekering hebben, alsmede degenen die dat niet doen, en lijden aan kanker. De organisatie werkt samen met publieke en private donoren om geld in te zamelen voor iedereen ziek van de ziekte te helpen. Iedereen die wil de organisatie direct contact kan dit doen door te bellen naar het gratis nummer vermeld op de American Cancer Society.

Preventie / Oplossing

Kerken zijn een levensvatbare bron van hulp voor mensen die lijden aan kanker, maar geen verzekering hebben. Volgens de editie van Prevention Magazine februari 2008, 51% van de kerken aangeboden financiële bijstand voor medische kosten, 65% mits gezondheidsvoorlichting, 70% gericht gezondheidszorg en 87% vervoerd noodlijdende mensen van en naar arts afspraken. Met andere woorden, de kerk is een alternatieve bron van hulp voor iedereen die te maken heeft met kanker of een andere ziekte.

Preventie / Oplossing

Oprah's Angel Network is bekend voor het maken van mensen droom die uitkomt. En meestal is het iemand met een ziekte of een groot hart. Daarom iemand worstelt met kanker is een goede kandidaat voor de organisatie. Zij is te bereiken via de Angel Network webpagina op de Oprah website.

Preventie / Oplossing

Familie en vrienden zijn een andere bron van hulp voor iedereen met een diagnose van kanker. Het is misschien moeilijk voor de familie financieel te zijn, maar meer emotioneel lijden zullen volgen als die persoon gaat onnodig. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is voor iedereen die kanker heeft om zijn familie te benaderen; uit te leggen dat hij zonder ziektekostenverzekering en vraagt ​​financiële steun.

Overwegingen

Kortom, er zijn manieren voor een persoon om een ​​medische behandeling, zelfs als hij geen ziektekostenverzekering krijgen. De eerste en meest belangrijke is om hulp te vragen. In feite is dit het belangrijkste wat een mens in dit soort situaties moet overwegen. Hij moet denken van alle beschikbare opties om hem te helpen betalen voor zijn medische behandeling. Van particuliere organisaties aan kerken, moet hij het openstellen van zijn hart en vraag de hulp nodig had voor zijn behandeling tegen kanker.