Wat gebeurt er met de Pell Grant Money Ik gebruik geen?

Wat gebeurt er met de Pell Grant Money Ik gebruik geen?

De federale overheid biedt het Amerikaanse ministerie van Onderwijs met een jaarlijkse toewijzing van de middelen die bestemd zijn voor gebruik in de federale Pell Grant programma. Het Amerikaanse ministerie van Onderwijs verdeelt het geld aan hogescholen en universiteiten namens Pell Grant aanvragers die in aanmerking komen voor financiële steun op basis van het bewijs van financiële nood. Als je een Pell Grant ontvangen, moet u de fondsen voor educatieve doeleinden, in plaats van privé-doeleinden te gebruiken.

Administratie

Bij de aanvraag van en goedkeuring voor een federale Pell Grant ontvangen, zal het Amerikaanse ministerie van Onderwijs het geld rechtstreeks te betalen aan uw hogeschool of universiteit. De school behoudt zich het recht voor om de middelen afzien bij haar goeddunkt, zolang het Ofwel betaalt u rechtstreeks of geldt het geld in de richting van het collegegeld saldo op uw rekening. Sommige scholen kunnen bieden u een voorschot voor een deel van uw Pell Grant als je het geld nodig om buiten de campus huisvesting, inkoop veilig te stellen of te betalen voor andere educatieve-gerelateerde kosten.

Balance Uitkeringen

Als er een overschot overblijft na je school geldt uw Pell Grant fondsen in de richting van je collegegeld en campus kosten, vindt u een uitbetaling van uw overgebleven Pell Grant ontvangen geld, hetzij door een cheque of een elektronische overschrijving op uw bankrekening. Uw school moet je van op de hoogte hoe en wanneer het Pell Grant overmaat uitbetalingen zullen verdelen, maar is wettelijk verplicht om fondsen te verdelen ten minste eenmaal per semester. Elke school bepaalt haar eigen schema voor de distributie van Pell Grant balances, maar velen wachten tot het einde van de klas "toe te voegen of te laten vallen" periode voor het afgeven van het geld.

Kwalificatie Uitgaven

U kunt uw Pell Grant gebruiken om te betalen voor alle kosten die verband houden met uw college bijwonen. Als je een Pell Grant balans distributie ontvangen, dat betekent dat je geen openstaande collegegeld saldi of andere rekeningsaldi via uw hogeschool of universiteit. Als algemene regel, de educatieve uitgaven die in IRS Publicatie 970 zijn een goede vuistregel om te bepalen wat de kosten kan worden toegepast op uw Pell Grant. U kunt echter ook terugbetaald Pell Grant geld van toepassing zijn op uw college dorm en huisvestingskosten en vervoerskosten, zoals benzine en bus rijdt langs te vervoeren van en naar school.

Overwegingen

Omdat de Pell Grant is door de overheid gefinancierde en u in aanmerking voor de fondsen op basis van financiële nood, heeft de overheid niet goedkeuren van misbruik van Departement Onderwijs geld. Pell Grant fraude omvat misbruik of verduistering van subsidiegelden door beide onderwijsinstellingen en studenten voor niet-kwalificerende college koste doeleinden. Het ministerie van Onderwijs, evenals het Bureau van de inspecteur-generaal, behoudt het recht om te controleren of te onderzoeken gebruik fonds. Moet de overheid vermoedt dat u misbruik maakt van uw Pell Grant geld, kunt u uw subsidie, evenals het gezicht boetes of gevangenisstraf verliezen.