Wat Foods Unleash Leptine in het lichaam?

Wat Foods Unleash Leptine in het lichaam?

Leptine is het hormoon dat het lichaam het niet honger vertelt, dus wanneer het systeem goed werkt, zal het even welk voedsel het effect van het ontketenen leptine hebben. Het probleem is dat mensen ontwikkelen leptineresistentie - dus mensen met overgewicht kan de honger blijft. Als onderdeel van een gezondheidsprogramma om dit te keren, Dr. Leo Galland, auteur van "The Fat Resistance Diet," beveelt het eten van verse Whole Foods, Omega-3 vetten, fytonutriënten en vezels.

Verse Whole Foods

Deze worden gedefinieerd als natuurlijke voedingsmiddelen die een minimale hoeveelheid verwerking hebben en worden gegeten in hun natuurlijke staat. Whole Foods worden gedacht aan een scala van voordelen - zoals een gezonder hart - evenals de toevoeging van rente aan uw dieet. In "The Fat Resistance Diet," Dr Galland stelt dat een groot probleem van onze moderne dieet is dat de natuurlijke componenten van levensmiddelen zijn verwijderd, zodat het lichaam minder gemakkelijk ontsteking te bestrijden en wordt leptine resistent. Het consumeren van de hele voedsel zal helpen om dit en de ontplooiing van het potentieel van leptine. Kies volkoren brood, volkoren granen of bruine rijst. Ook rauw of minimaal gekookte groenten en fruit in uw dieet.

Omega-3 vetten

Dr. Galland beschrijft de anti-inflammatoire effecten van omega-3 vetzuren als "natuurlijk en intrinsieke component van talrijke complexe regelsystemen in de cellen van ons lichaam." Dus, naast het hebben talrijke andere gezondheidsvoordelen, is het waarschijnlijk dat deze "goede" vetten helpen onze leptinereceptoren goed werkt. De beste bronnen zijn vis oliën, gevonden in zalm, tonijn en heilbot. Voor degenen die don & rsquo; t eet vis, de Vegetarian Resource Group adviseert plantaardige bronnen zoals lijnzaad en lijnzaadolie, koolzaadolie, soja, walnoten, walnootolie en postelein.

Fytonutriënten

"Phyto" komt van een Grieks woord voor "plant," en het Amerikaanse ministerie van Landbouw definieert fytonutriënten zoals bepaalde organische bestanddelen van planten die worden verondersteld om de menselijke gezondheid te bevorderen. Het bevat fruit, groenten, granen, peulvruchten, noten en thee als rijke bronnen. Naast het feit dat goed voor de algemene gezondheid, zegt Dr Galland, fytonutriënten zijn een uitstekende manier van het toevoegen van belang voor onze voeding door middel van verschillende smaken en kleuren. Dit maakt het makkelijker om te bezuinigen op geraffineerde suikers, vetten en zout in wat we eten, wat op zijn beurt kan helpen overwinnen leptineresistentie en dus ontketenen het hormoon & rsquo; s potentieel. Voedingsdeskundigen raden aan het selecteren van veel verschillende soorten & ndash; en kleuren & ndash; van deze levensmiddelen, volgens Julie Garden-Robinson, het schrijven voor Ag.NDSU.edu.

Fiber

Gedefinieerd door de Harvard School of Public Health als "een soort koolhydraten het lichaam kan rsquo van &; t verteren," fiber heeft een bereik van voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van het bewaken tegen het metabool syndroom, dat de Harvard School legt uit als 'een constellatie van factoren dat verhoogt de kans op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten en diabetes. " Aangezien deze factoren omvatten hoog insulinegehalte en overgewicht, is het waarschijnlijk dat de vezel een belangrijke rol in het potentieel van leptine, ook. De beste bronnen zijn hele vruchten en groenten, bonen en volkoren brood en granen.