Wat Eten Helpt Eczeem?

Eczeem is een huidaandoening die kan worden veroorzaakt of verergerd door voedselallergieën. U mag in staat zijn om de frequentie of de intensiteit van flareups verminderen door het vermijden van voedingsmiddelen die de symptomen veroorzaken.

Het identificeren van triggers

Bepaal eerst welke voedingsmiddelen veroorzaken eczeem oplaaien. Houd een dagelijkse voeding dagboek en noteer eventuele eczeem flareups. Faseren verdacht trekker voedingsmiddelen een voor een. U kunt ook proberen het elimineren voorkomende allergenen zoals zuivel en tarwe.

Soja Wissels

Eczeem kan vaak ontstoken raken als gevolg van de consumptie van zuivelproducten. Veel patiënten ervaren opluchting toen het vervangen van soja producten voor hun zuivelconsumptie.

Verliest de Tarwe

Een andere veel voorkomende voedselallergenen is tarwe. Je moet kijken naar niet-tarwemeel en niet-tarwegluten vervangers voor brood, pasta's, en andere traditioneel op basis van tarwe producten.

Maximaliseren Vitaminen

U kunt de symptomen van eczeem tegen te gaan door ervoor te zorgen krijg je al je noodzakelijke vitaminen. Het beste is om deze vitamines te krijgen van uw dieet in plaats van supplementen. U kunt dit doen door het eten van een grote verscheidenheid aan groenten en fruit. Probeer te voorkomen dat het eten van te veel zeer zure vruchten.

Sugar-Free

Als u het eten van de juiste porties groenten en fruit, vindt u alle van de suiker die u nodig hebt in uw dieet te hebben. Knip overbodige suikers in een poging om uw eczeem symptomen verminderen.