Wat doet Nostalgische Mean?

Wat doet Nostalgische Mean?

Nostalgic is een aangename maar toch triest gevoel een persoon krijgt wanneer herinneringen over dingen die gebeurden in het verleden, en wil het weer kon worden ervaren. Nostalgische kan worden gebruikt als een bijvoeglijk naamwoord of zelfstandig naamwoord.

Word Origin

Johannes Hofer bedacht het woord 'nostalgie' in de 17e eeuw als een ziekte te lijden door de Zwitserse soldaten die een verlangen naar een bepaalde plaats of ding gehad. Artsen behandeld nostalgie als een ziekte met oplossingen die varieerden van de dubieuze genezing van het toebrengen van pijn aan een meer gezonde genezing van het verzenden van een patiënt naar huis.

Definities

Het bijvoeglijk naamwoord vorm van nostalgische wijze het gevoel zowel blij en verdrietig wanneer het denken over ervaringen uit het verleden. Bijvoorbeeld: ik voelde nostalgische herinneringen na het bijwonen van mijn middelbare school reünie. Volgens Collins Engels woordenboek, het zelfstandig naamwoord vorm van nostalgie is "een persoon die in nostalgie zich overgeeft." Bijvoorbeeld: Leslie is een nostalgisch, besteedt veel van haar tijd herinneringen over het verleden.