Wat doet een Orthopedist te behandelen?

Wat doet een Orthopedist te behandelen?

Orthopedisten behandelen aandoeningen en ziekten met betrekking tot het bewegingsapparaat. De American Association of Orthopaedic Medicine meldt dat klachten aan het bewegingsapparaat zijn de tweede meest voorkomende reden voor arts bezoeken in 2006 Nicholas Andre, een medisch professor aan de Universiteit van Parijs, bedacht de term "orthopedische" in 1741.

Voorwaarden Behandeld

Het bewegingsapparaat bestaat uit botten, zenuwen, spieren en andere bindweefsel. Orthopedisten behandelen van allerlei aandoeningen van het bewegingsapparaat, van botbreuken tot scoliose en artrose, bij patiƫnten van alle leeftijden.

Technieken

Een orthopeed gebruikt fysieke examens en imaging technologie, waaronder X-stralen en MRI's aan een patiƫnt te diagnosticeren. De behandeling van een orthopeed voorschrijft kunnen betrekken medicatie, fysiotherapie, chirurgie, of een combinatie van de drie.

Training

Orthopedisten moet invullen vier jaar van de universiteit, gevolgd door vier jaar van de medische school, en een vijf-jaar residency. Orthopedische residency programma's te betrekken doorgaans vier jaar van orthopedische chirurgie opleiding met een jaar van een residency in de algemene chirurgie, kindergeneeskunde en interne geneeskunde.