Wat doet een Medisch Kaartsleufklepje?

Medische kaarten zijn beschikbaar wanneer een persoon is geabonneerd op een korting medische plan. Er zijn veel instanties die deze korting medische plannen bieden. Korting medische kaarten beslaan vele gezondheid gerelateerde diensten, chirurgische procedures en farmaceutica. Een maandelijkse betaling is vereist om de verdisconteerde faciliteiten op basis van het plan te krijgen. De overheid geeft ook medische kaarten voor bepaalde soorten burgers te krijgen korting medische voorzieningen.

Effecten

Het effect van een korting medische kaart is die je kunt krijgen goedkope medische diensten na het betalen van een maandelijks of per kwartaal vergoeding. Medische kaarten bestrijken een breed scala van producten voor de gezondheidszorg. Visie, tandheelkundige, geneesmiddelen op recept, podologie, verblijf in het ziekenhuis, ziekenhuis belangenbehartiging, chiropractische behandeling en bezoeken aan de arts zijn allemaal gedekt door medische kaarten die worden uitgegeven samen met aangepaste korting medische plannen. De overheid geeft ook kaarten via Medicare, zoals een geneesmiddel kortingskaart voor senioren. Deze kaarten geven een aanzienlijke besparing in de out-of-pocket medische kosten.

Misvattingen

Het is een algemene misvatting dat de medische kaarten bieden medische verzekering. Medische kaarten niet betalen als je geld moet betalen voor plotselinge medische kosten. Ze krijgt u een behandeling tegen een gereduceerd tarief. U moet een maandelijks of per kwartaal te betalen in te schrijven op een low-cost gezondheid plan. U krijgt alleen een percentage genomen van uw medische rekeningen van aanbieders door het bedrijf die de kaart afgeeft goedgekeurd. In tegenstelling tot de verzekering, geen medische kaarten niet alle rekeningen, noch kunt u een claim te maken. Verzekering betaalt voor uw uitgaven; medische kaarten verminderen de hoeveelheid gebracht voor behandeling.

Overwegingen

Lees de kleine lettertjes. Het plan geeft je een lijst met providers, dus zorg ervoor dat er aanbieders op een gunstige afstand van waar u woont. Controleren om te zien of er een restitutie beleid. Bereken alle vergoedingen en kosten. Soms zijn de kosten kan meer dan de besparingen zijn. Controleer om te zien of het plan heeft ziekenhuis belangenbehartiging, waarbij een vooraf bepaald vast bedrag te betalen aan het ziekenhuis in het plan. Controleer of het plan geeft een garantie, heeft een gemakkelijke betalingsmogelijkheden en biedt een goede besparingen op medische kosten.

Waarschuwing

In tegenstelling tot de verzekering, zijn medische plannen en korting medische kaarten niet gereguleerd door de staat verzekering afdelingen. Controleer de reputatie van het bedrijf met het Better Business Bureau. Korting medische plannen komen met verborgen kosten, zoals administratiekosten. Deze betalingen mogen eten in de besparingen die je nodig hebt van het plan. De Federal Trade Commission heeft een waarschuwing dat de korting medische kaarten moet niet verward als verzekeringen zijn uitgegeven, en zorg moet worden genomen dat de kaart geeft een goede korting op uw medische kosten voor het geld.

Voordelen

De voordelen van een medische kaart zijn dat ze bestrijken een breed scala van gezondheid-gerelateerde kosten. U kunt een korting op al uw medische kosten, inclusief een tandheelkundige en visie te krijgen. Degenen met een hoog-aftrekbare verzekering zal aanzienlijke hulp te krijgen door de aankoop van scherp geprijsde medische kaarten. Ze zijn ook nuttig consument-gericht gezondheid plannen en kan worden aangepast aan een bepaalde behoefte. Medische kaarten zijn erg handig voor mensen die zorg nodig hebben, maar niet kunnen veroorloven verzekering.