Wat doet Bosbes te doen voor de ogen?

Bosbessen, vaker in de Verenigde Staten bekend als bosbessen, de Europese opzichte van de bosbes en cranberry. Medicinaal gebruikt sinds de jaren 1600, heeft deze vrucht gebruikt om een ​​groot aantal ziekten, zoals scheurbuik, urineweginfecties en problemen met de spijsvertering te behandelen, om er maar een paar te noemen.

Wat is het meest verbazingwekkende over dit weinig bekende vrucht is zijn verbazingwekkende vermogen om te beschermen en te verbeteren gezichtsvermogen. Het verbruik van bosbessen en hun extract is aangetoond dat verbetering dag en nacht visie, en helpen voorkomen of bepaalde oogaandoeningen.

Geschiedenis

De verbazingwekkende ontdekking van de effecten van de blauwe bosbes verbruik op de ogen werd het eerst opgemerkt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het eten van bosbessenjam voordat die hun nachtelijke missies vliegtuigen, de Britse Royal Air Force piloten merkten dat wanneer ze volgden dit ritueel, waren ze in staat om meer duidelijk te zien, zelfs op de donkerste nachten.

Voordelen

Onderzoek heeft sinds uiteengezet op wat deze pilots ontdekte lang geleden. Het is bevestigd dat bosbessen verbetert gezichtsscherpte bij gezonde individuen, alsmede verbetering gezichtsvermogen bij patiënten die glaucoom, cataract en leeftijdsgebonden maculaire degeneratie.

Klinische studies hebben aangetoond dat het combineren van 160mg van blauwe bosbes extract met 8 oz. bosbessen in combinatie met gingko biloba en zink kan helpen om verlies van het gezichtsvermogen helemaal te stoppen.

Hoe het werkt

Nachtzicht wordt verbeterd doordat de anthocyaninen in bosbessen stimuleren de productie van een pigment dat helpt de ogen te passen aan verlichting verandert. Deze anthocyanidinen bevatten verrassende eigenschappen. Zij bieden 50 keer de antioxidant kracht van vitamine E en 10 keer de antioxidant kracht van vitamine C. Door deze hoge antioxidanten, worden capillaire wanden sterk en flexibel gehouden. Hoewel er weinig studies te ondersteunen, is bosbes extract voorgesteld als behandeling voor retinale schade bevat bioflavonoïden, die helpen bij het verwijderen van giftige stoffen uit het oog.

Bijkomende voordelen voor de gezondheid

Anthocyanidins gevonden in bosbessen kunnen ook helpen de bloeddruk te verlagen, verhogen de bloedtoevoer naar het zenuwstelsel en het helpen verbeteren van de hersenfunctie. Deze hoge antioxidant niveaus zorgen voor effectieve anti-aging en kankerbestrijdende eigenschappen, als goed. Tannines in bosbessen anti-inflammatoire eigenschappen, dat is een reden waarom bosbessen ook worden ingenomen om diarree te bedienen, ook bij kinderen ouder dan 2.

Hoe te Take It

Als zoeken naar een markt die verse bosbessen verkoopt kan een ontmoedigende taak, een eenvoudiger manier om de voordelen ervan te ervaren is om een ​​supplement van blauwe bosbes extract nemen. Kijk voor een 25 procent anthocyanidine verhouding tot de volledige effecten te krijgen.

Een andere mogelijkheid is bosbes thee drinken. Wat u ook besluit bosbes nemen, is het altijd het beste om te controleren met uw arts om ervoor te zorgen dat u niet het nemen van eventuele medicijnen die niet goed kunnen interageren met bosbes. Voor de meeste mensen, zullen consumeren blauwe bosbes of haar extract geen ongewenste neveneffecten veroorzaken.