Wat Bleekt tanden?

Wat Bleekt tanden?

Borstel, slurp, gorgelen, spit, herhalen. Dit zijn de fundamentele stappen veel mensen nemen 2 tot 3 maal per dag om hun tanden witter te maken en hun mond schoon te houden, maar het werkt niet altijd. Als dit u, er zijn een aantal dingen die je kunt doen in aanvulling op het poetsen, flossen en het gebruik van mondwater te helpen uw tanden witter. Deze variëren van fruit en groenten, om kauwgom om andere huishoudelijke artikelen. Vind de degenen die voor u werken, sloot de anderen en altijd de algehele gezondheid van uw tanden in het achterhoofd.

Groenten en Fruit

Veel groenten en fruit bevatten een zuur dat helpt bij het verwijderen van vlekken uit je tanden. Bijvoorbeeld, aardbeien bevatten appelzuur, die van nature verwijdert oppervlakte verkleuring. Andere vruchten en groenten bevatten appels, selderij en wortelen. Wees voorzichtig, want te veel zuur op de tanden kunnen beginnen met glazuur te verwijderen. Hoe dunner het glazuur, het meer van de binnenste tand je kunt zien. Deze innerlijke tand kan kijken ofwel gelig of grijs.

Waterstofperoxide

Hoewel beschouwd als een bleker, omdat het kan maken je tanden witter lijken dan hun natuurlijke kleur, waterstofperoxide klaart de klus als u wilt witter. En - indien correct gedaan - het is veilig. Spoel uw mond met een 3 tot 5 procent blend (je kan dunne een 10 procent mix neer door toevoeging van water) of twee keer per dag na het tandenpoetsen. Stop met het gebruik als uw tanden gevoelig voor aanraking geworden. Slik het nooit.

Baking Soda

Bicarbonaat is gebruikt voor het bleken van tanden even. In feite, zult u merken dat de doos je het kopen in adviseert je borstel met het en je zult het ingrediënt in de meeste tandpasta's te vinden. Je kunt het gebruiken door licht dompelen je natte penseel in het of beregening een beetje over de top. Niet te veel gebruiken. Hierin moet de borstel, maar niet genoeg dat je de haren niet kan zien. Voer ongeveer een keer per week, of zoveel als nodig, maar wees voorzichtig; baking soda is schurend en kan glazuur verwijderen als te vaak gebruikt.

Water en Gum

Jeff Golub-Evans, een cosmetisch tandarts in New York, adviseert spoelen met water na het eten. Dit helpt bij het verwijderen van nieuwe vlekken en kruimels op die vlekken zouden kunnen creëren. Daarnaast kunnen suikervrije kauwgom helpen verwijderen nieuwe vlekken. Met behulp van deze beide methoden na het eten is een veilige manier om vlekken te vallen voordat ze zelfs beginnen, het houden van uw tanden wit en bespaart u geen harde werk.