Wat betekent Ziekenhuisopname medeverzekering Mean?

Wanneer u een ziektekostenverzekering plan, het is ontworpen om te betalen voor de grote kosten die u maakt voor medische kosten. Terwijl de regeling betaalt voor de meerderheid van grote uitgaven, je moet wat geld te betalen uit eigen zak om uw aftrekbaar en coinsurance dekken. Als u naar het ziekenhuis te gaan, kan uw beleid worden onderworpen aan een ziekenhuisopname coinsurance clausule.

Wat is co-assurantie?

Sommige ziektekostenverzekering plannen omvatten een coinsurance percentage. Dit betekent dat je moet een bepaalde hoeveelheid geld te betalen uit eigen zak bij grote medische rekeningen worden gemaakt. Nadat u betaalt uw aftrekbaar, moet u wellicht 20 procent van alle overdekte medische kosten te betalen. Afhankelijk van het wetsvoorstel, kan dit een flinke last zijn. Bij de meeste ziektekostenverzekering plannen, de verzekeringsmaatschappij betaalt 70, 80 of 90 procent van het wetsvoorstel, volgens de Insurelane website.

Ziekenhuisopname medeverzekering

Sommige ziektekostenverzekering plannen hebben ook een aparte clausule voor hospitalisatie coinsurance. Met deze clausule, moet je een bepaalde hoeveelheid geld te betalen uit eigen zak als u wordt opgenomen in het ziekenhuis. De ziekenhuisrekeningen die u maakt zijn gescheiden van alle andere medische rekeningen door de verzekeringsmaatschappij betaald. De opname coinsurance percentage kan variƫren, maar gewoonlijk is vergelijkbaar met het plan andere coinsurance tarieven.

Coinsurance Maximale

Bij betaling van een co-assurantie percentage, moet je een bepaalde hoeveelheid geld te betalen uit eigen zak, maar uw betaling zal niet onbeperkt zijn. Met coinsurance percentages, heb je meestal een maximale uit eigen zak hoeveelheid geld die je zal moeten betalen. Bijvoorbeeld, als je een flinke medische factuur die betaald moet worden, kan je tot 20 procent betalen tot een maximum van $ 10.000. De maximale coinsurance varieert per beleidsterrein naar de volgende.

Doel

Het doel van de coinsurance percentage is om de kosten tussen de verzekeraar en de verzekerde te delen. Met deze bepaling, de verzekerde weet dat hij zal moeten een bepaalde hoeveelheid geld te betalen uit zijn eigen zak als hij gaat in het ziekenhuis. Terwijl de verzekeringsmaatschappij kan niet wilt een verzekerde ontmoedigen van het krijgen van medische zorg als het nodig is, het dwingt de verzekerde om de ernst van de toestand te evalueren voordat ze naar het ziekenhuis.