Wat betekent High IgE Mean?

Wat betekent High IgE Mean?

IgE, ook bekend als immunoglobuline E, is een antilichaam cel vrijgegeven door het immuunsysteem als een allergische reactie plaats hetzij door voedsel of geïnhaleerde deeltjes. Het IgE getal geeft allergieën aanwezig zijn.

De Test

De resultaten van een IgE-test aangeven in welke mate het lichaam reageert op verschillende soorten voedsel of deeltjes en andere allergieën. Een lage score duidt niet noodzakelijkerwijs op een levensmiddel veilig is, en een hoge of gemiddelde score geeft aan zorg.

Onmiddellijke Overgevoeligheid

IgE reacties op allergieën optreden snel - ergens tussen de minuten of uren na het allergeen in het systeem komt. IgE reacties zijn meestal eenvoudig op te sporen vanwege hun snelle reactie.

For Life

IgE reacties op allergieën zijn algemeen onbehandelbaar en in de patiënt voor het leven blijven. Ze voornamelijk invloed op de huid, longen en spijsverteringskanaal.

Inhalatieallergieën

Alle inhalatieallergieën zijn IgE reacties. Inhalatieallergieën zijn ook moeilijk te detecteren, zonder specifiek testen daarop. Common inhalatieallergieën zijn pollen, huidschilfers van dieren, huisstofmijt en schimmels.

Geen reactie

Voedsel niet gegeten twee of drie weken voor een allergietest kan reactie niet veroorzaken omdat er geen allergenen reageren. De IgE-test is ook niet onfeilbaar is - het is gewoon een "momentopname" van allergieën en reacties van een persoon.