Wat betekent het als uw urine heeft te veel Kalium?

Een urinetest is meestal een routine stap in het evaluatieproces; echter moet dit schijnbaar eenvoudige test niet worden over het hoofd gezien, omdat het belangrijke niveau van voedingsstoffen kunnen testen in je lichaam. Bijvoorbeeld, als je te veel kalium in de urine, kan dit resulteren in een aantal medische aandoeningen, variƫrend van spierkrampen te braken.

De Test

Terwijl een enkel monster urinetest (een monster wordt genomen uit een stroom van urine) kan worden voltooid om te testen voor kalium, een 24-uurs urine collectie is meer kans te worden aangevraagd. Bij het wakker worden legen van uw blaas, maar deze urine niet redden. Let op de tijd, en begin je 24-uurs-test collectie. Voor de komende 24 uur, plassen in de container met uw arts geeft en bewaar deze gekoeld.

Wat doet Kalium

Kalium werkt als een regulator voor het water en elektrolyten niveaus in je lichaam, zorg ervoor dat de juiste hoeveelheid water wordt binnenin vastgehouden en buiten de cellen bewaard. Dit proces zorgt ervoor dat uw spieren en zenuwen goed werkt.

How High

In de meeste gevallen, het normale bereik 25-120 milli-equivalent (meeteenheid) per liter per dag. Maar zal dit afhankelijk van hoeveel kalium je eet of innemen samen met het natuurlijke niveau van kalium je lichaam produceert. Sinds natriumgehalte van invloed kaliumgehalte, kan een dieet hoog in natrium leidt tot een kalium onbalans en leiden tot het vasthouden en zwelling water.

Hoge niveaus

Als een urinetest toont uw kalium hoog is kan dit een indicatie zijn van een ernstig gezondheidsprobleem en verdere tests zullen worden uitgevoerd.

Wat gebeurt er

Symptomen van te veel kalium omvatten diarree, zwakte in de ledematen, spierkrampen of spasmen, prikkelbaarheid en braken.