Wat betekent Health Insurance Mean?

Wat betekent Health Insurance Mean?

Personen met een ziektekostenverzekering hebben toegang tot medische zorg, zonder financieel verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten. Er zijn verschillende soorten van de gezondheid dekkingen beschikbaar die particulier worden gekocht of verkregen via de werkgever en de overheid gesponsorde programma's. Deze dekkingen worden gekozen door individuen op basis van factoren zoals betaalbaarheid, flexibiliteit of de beschikbaarheid ervan voor degenen die niet in aanmerking kunnen komen voor particuliere of collectieve ziektekostenverzekering.

Voordelen van Health Insurance

Met een ziektekostenverzekering, individuen en gezinnen zijn in staat om medische zorg te ontvangen, wanneer het nodig is en niet verantwoordelijk zijn voor alle van de ziektekosten. Beleid ook betalen voor regelmatige doktersbezoeken die van vitaal belang om te voorkomen dat belangrijke medische voorwaarden van later ontwikkelen. Ziektekostenverzekering plannen kunnen ook voorschrijven van geneesmiddelen en tandheelkundige dekking bieden.

Individueel of Groep Zorgverzekeringen

Er zijn twee manieren waarop de verzekering wordt verkregen: rechtstreeks gekocht van verzekeraars of door de werkgever gesponsorde plannen. Er zijn voordelen en nadelen aan elke optie. Met eigen plannen, verzekerden de controle van de kenmerken van hun beleid aanpassen aan hun voordeel, terwijl de groep plannen bieden 'one size fits all' dekking aan hun leden. Beleid eigenaren kunnen hun particuliere plannen mee te nemen als ze de werkgevers veranderen terwijl werknemers verliezen hun werkgever gesponsorde dekking wanneer ze vertrekken. Voor groep plannen, worden alle aanvragers aanvaard voor de dekking, ongeacht hun medische toestand, terwijl de aanvragers van particuliere plannen kunnen worden geweigerd dekking indien hun gezondheid oplevert hoge risico's voor de verzekeraars.

Private Health Insurance Opties

Individuen en gezinnen kopen twee soorten plannen voor de gezondheid direct van verzekeraars. Beheerd gezondheidszorg plannen voorzien in betaalbare gezondheidszorg door te onderhandelen over de prijzen van de medische diensten met groepen van artsen in ruil voor patiënten. Elk lid van de drie beheerd gezondheidszorg plannen - HMO (Health Maintenance Organization), (PPO Organisatie en POS (Point of Service) - krijgt een netwerk van deze artsen gebruik van zorg door.

Vrijwaring gezondheid plannen leden toestaan ​​om artsen van hun keuze te zien. Dit zijn fee-for-service plannen, wat betekent dat verzekeraars vergoeden leden nadat ze betalen voor hun medische diensten.

Overheid Health Insurance Opties

Er zijn twee door de overheid gefinancierde programma's beschikbaar zijn voor alle burgers van de Verenigde Staten onder de juiste omstandigheden: Medicare en Medicaid.

Medicaid is een federale-en state-run programma dat aanvragers wier inkomen niet hoger is dan in aanmerking te komen richtlijnen of die gehandicapt zijn bedekt.

Medicare biedt gezondheidszorg dekking voor ouderen en mensen die een handicap hebben. Kandidaten moeten 65 jaar of ouder, heb eindstadium nierfalen of ze onder de 65 zou kunnen zijn als uitgeschakeld. Medicare heeft twee grote delen: deel A en deel B. Deel A heeft betrekking op diensten als deskundige verpleegkundige zorg en thuiszorg, terwijl deel B omvat regelmatige doktersbezoeken en poliklinische ziekenhuiszorg.

Overwegingen

Door de overheid gesponsorde gezondheid plannen, zoals Medicaid en Medicare Part A niet premies aanrekenen aan hun leden. Andere plannen doen, zoals alle particulier eigendom beleid, groep plannen en Medicare Part B. In ruil voor dekking, verzekeraars rekenen premies aan de verzekeringnemers. Premies zijn gebaseerd op de door de verzekeraars risico's; hoger risico aanvragers betalen hogere tarieven. Echter, kan het beleid eigenaars premie bedraagt ​​verlagen door het verhogen van hun eigen risico.