Wat antibiotica Werkt op MRSA?

Wat antibiotica Werkt op MRSA?

Medische professionals behandelen MRSA of Methicilline-resistente Staphylococcus aureus met het antibioticum vancomycine. Vancomycine behandeling slaagt bijna altijd; Echter, in zeldzame gevallen, MRSA kan de effecten ervan te weerstaan. Artsen soms behandelen met succes MRSA besmet kookt door het aftappen van de infectie zonder gebruik intraveneuze antibiotica.

Geschiedenis

Artsen met succes behandeld stafylokokbesmettingen met penicilline in de jaren 1940. Echter, in 1961, British onderzoekers noemden dit infectie, methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA), omdat het antibioticum methicilline, niet meer gedode bacteriën.

Betekenis

MRSA toont weerstand tegen methicilline, evenals beta-lactam antibiotica. Voorbeelden van beta-lactam antibiotica bevatten amoxicilline, oxacilline, methicilline en anderen.

Soorten

Intraveneuze vancomycine blijft effectief voor de behandeling ernstigste gevallen van MRSA die een krachtige antibioticum. Het eerste geval van vancomycine-resistente MRSA ontstond in 2002.

Expert Insight

De Centers for Disease Control (CDC) adviseert artsen om te gebruiken
co-trimoxazol en doxycycline voor MRSA als situaties in gemeenschap instellingen garandeert hen. Voor patiënten met ernstige symptomen, zoals sepsis-syndroom, medici agressief op dienst intraveneuze vancomycine.

Preventie / Solution

Patiënten met geïnfecteerde wonden moeten het gebied schoon en droog te houden. Artsen moeten handschoenen, een masker en toga te dragen bij de verzorging van wonden.