Wat Als Bit zal gebeuren door een hond?

Wat Als Bit zal gebeuren door een hond?

Getting bit door een hond is een ernstige en traumatische ervaring, zelfs meer traumatisch als je niet weet wat te verwachten na de beet gemaakt. Hoewel de gebeurtenissen lijken angstaanjagend, het is belangrijk dat je probeert zo rustig mogelijk te blijven, zodat u de hulp die u nodig hebt.

Medische Aandacht

Als een hond je bijt en breekt de huid, is het tijd om jezelf te nemen om dringende zorg. Medische hulp na een hondenbeet is noodzakelijk, omdat je niet weet welke soorten ziekten of bacteriën de hond kon worden uitvoeren en eventueel aan u overgedragen, waaronder hondsdolheid. Op dringend zorgcentrum een ​​beoefenaar zal u vragen over de gebeurtenissen en visueel onderzoeken van de hond beet. De beoefenaar zal er een passende medische cursus van actie voor u vinden. Een diepe wond kan steken vereisen, terwijl oppervlakkige snijwonden alleen dressing van de wond kan verlangen met een antibioticum te nemen in geval van een infectie. In ernstige gevallen kan reconstructieve chirurgie noodzakelijke medische handelwijze worden.

Informatie Collectie

Vragen zullen door het medisch personeel worden gevraagd over de hond die je beet, en of jij de hond persoonlijk, als het was een buurman hond, een hond uit zijn riem of als je toevallig te weten of de hond was op de hoogte van zijn vaccin tegen hondsdolheid. Als u de namen en telefoonnummers van de hondenbezitters 'kennen, bellen en vragen ze wanneer de laatste vaccin tegen hondsdolheid was, evenals welke dierenarts ze de hond aan, zodat u kunt de vaccinatie te bevestigen. Als de eigenaar van de hond bevestigt dat de hond die je gebeten was niet op de hoogte van de inenting tegen hondsdolheid, kan het nodig zijn om te gaan door de behandeling voor hondsdolheid als voorzorgsmaatregel. Indien de eigenaar bevestigt dat de hond was op de hoogte van de inenting tegen hondsdolheid, je hoeft waarschijnlijk niet de behandeling voor te leggen.

Het indienen van een verslag

Als je gebeten bent door een hond, een rapport indienen met dierlijke controle-afdeling van uw provincie. Wanneer u een hond beet incident melden de provincie werknemers zal gaan naar de hond voor een assessment. Het beoordelingsproces wordt gekeken naar de veiligheid van de hond, zoals de vraag of er grote gaten in de tuin omheining voor de hond om door te ontsnappen, of dat de hond lijkt ernstig agressief te zijn. De eigenaar van de hond kan worden beboet of gewaarschuwd om actie te ondernemen om de woning beter te beveiligen als het lijkt alsof het is nalatigheid van de eigenaar, dat leidde tot de hond beet. Als de hond dat je gebeten was een verdwaalde, zal je nodig hebt om te melden waar u het laatst zag de hond, wat voor soort hond het was en waar het werd geleid. Ze gaat op zoek naar de hond op straat en vast te houden aan let op tekenen van hondsdolheid in de komende 24 of 48 uur.

Wettelijke rechten

Afhankelijk van de wetten van uw provincie met betrekking tot dierlijke controle, kan je wettelijke rechten die je beschermen in situaties zoals hondenbeten hebben. Voorbeelden hiervan zijn veeleisender vergoeding voor schade, medische kosten, verlies van inkomsten voor het moeten missen werk, cosmetische chirurgie, dat is vereist of voor de pijn die het je aanvallen veroorzaakt. Neem contact op met uw lokale dierlijke controle centrum voor namen van advocaten die gespecialiseerd zijn in dit gebied van de wet, of een provincie aangestelde advocaat zou kunnen werken op uw zaak.