Washington State High Risk Insurance

Hoog-risico ziektekostenverzekering in de staat Washington is beschikbaar via de non-profit Washington State Health Insurance Pool. Staat bewoners afgewezen om medische redenen kan het programma gebruiken om individuele ziektekostenverzekering te verkrijgen. Het werd opgericht in het kader van de 1987 Health Insurance Access Act en gewijzigd in 2000 als reactie op de toestand van de zorgverzekeringsmarkt in de late jaren 1990.

Niet-Medicare in aanmerking te komen

WSHIP de kandidaten moeten in de staat Washington bewoners, komen niet in aanmerking voor Medicare en voor individuele ziektekostenverzekering worden afgewezen of wonen in een provincie waar individuele ziektekostenverzekering is niet beschikbaar. Laste komen in aanmerking als zij ongehuwd zijn en jonger dan 19. Kinderen ouder dan 19 komen in aanmerking indien uitgeschakeld.

Aanvragers zijn niet subsidiabel wanneer ze beƫindigd WSHIP dekking in het afgelopen jaar (tenzij ze opgepikt voortgezette dekking en vervolgens werden gedropt voor een ander dan niet betalen van de maandelijkse premies reden dan ook), zijn gevangenis gevangenen, ontving $ 2 miljoen in voordelen, vallen onder een duplicaat-programma of werd het in aanmerking komen voor medische hulp op 1 juli 2008 of later.

Medicare in aanmerking te komen

In aanmerking te komen voor Medicare ontvangers omvat de staat Washington residency, inschrijving in Medicare delen A en B en het bewijs van medisch-gebaseerde afwijzing, verhoogde premies, beperkende rijders of reeds bestaande beperkingen conditie op een Medigap verzekering (of geen toegang tot beide uitgebreide Medigap dekking of redelijke selectie van Medicare Advantage plannen).

Beschikbare Niet-Medicare Plannen

Beschikbaar WSHIP plannen voor degenen die niet op Medicare bevatten voorkeursaanbieders dat 80 procent van de provider kosten en 60 procent van de out-of-netwerk provider kosten en de standaard plan dat 80 procent betaalt voor zowel het netwerk en out-of-netwerk providers betaalt. Beide hebben een bereik van risico en co-betaalt voor geneesmiddelen op recept.

De HSA-gekwalificeerde provider plannen voorkeur voorzien van een hoog eigen risico en kan gecombineerd worden met een federale gezondheid spaarrekening. Het omvat een $ 3.000 aftrekbare kosten voor medische verzorging en medicijnen plus jaarlijkse limieten op de out-of-pocket kosten.

Twee andere plannen zijn beperkt preferred provider A en B. De eerste heeft dezelfde 80/60 dekking als de provider plannen voorkeur plus een set aftrekbaar en co-betaalt voor geneesmiddelen op recept onderworpen aan een jaarlijkse maximum.

De tweede beschikt over geen moederschap dekking een jaarlijks maximum $ 2000 voor geneesmiddelen op recept.

Beschikbaar Medicare Plannen

Aanvragers gedekt door Medicare delen A en B kunnen zich aanmelden voor de basis-plan dat dient als een Medigap beleid, het betalen van deze kosten niet gedekt door Medicare. Het hoeft niet te betalen voor geneesmiddelen op recept, behalve voor kosten die niet gedekt door Medicare Part B. Als je een redelijke keuze (zoals gedefinieerd door richtlijnen) van Medicare voordeel plannen in uw provincie, bent u niet in aanmerking voor WSHIP.

Inschrijving

Washington State Health Insurance Pool applicaties zijn beschikbaar op de website van het agentschap (www.wship.org). Onder meer de aankondiging afwijzing van een zorgverzekeraar, waaronder de Standaard Health Questionnaire scoreblad. Als je ontving verminderd Medigap dekking, hechten brief van de uitleg van de verzekering provider. Het raadplegen van een verzekeringsagent in te vullen het papierwerk wordt aangemoedigd. Directe vragen aan het agentschap klantenservice op (800) 877-5187. Klachtenprocedures voor de afgewezen aanvragen worden opgenomen in de aanvraag pakket.