Washington State betaalbare ziektekostenverzekering

Bewoners Washington heeft twee opties voor de aankoop van een betaalbare ziektekostenverzekering door de overheid gefinancierde gezondheidszorg plannen. Een laag inkomen bewoners kunnen gespecialiseerde gezondheidszorg dekking die lage of geen co-betalingen en lage jaarlijkse eigen risico aanbiedt. Bewoners die niet in aanmerking komen voor de lage inkomens programma kan zich aanmelden voor een aparte gezondheidszorg programma dat gereduceerde tarieven en lage maandelijkse premie biedt.

Washington Basic Health

The Washington Basic Health Program geeft een laag inkomen bewoners een betaalbaar alternatief voor de particuliere verzekering voor geneeskundige verzorging. Kader van het programma, kunnen bewoners ontvangen dekking voor routine check-ups, doktersbezoeken, ziekenhuisopnames en spoedeisende zorg behandeling. Het programma omvat ook de kosten van de meeste geneesmiddelen op recept. Aanvragers hoeven niet naar een co-pay betalen voor preventieve diensten, maar moet een 20 procent co-pay voor andere diensten. Het programma heeft ook een $ 250 jaarlijkse aftrekbaar, vanaf 2011, volgens de Washington State Zorgautoriteit.

Washington Health Program

The Washington Health Program biedt betaalbare verzekering voor veel Washington gezinnen, ongeacht het inkomen. In het kader van het programma, zullen de bewoners ontvangt $ 75.000 tot $ 100.000 in de medische dekking met een $ 500 jaarlijkse aftrekbaar en 30 procent co-pay, volgens de Washington State Zorgautoriteit. Aanvragers zullen ontvangen dekking voor routine check-ups, spoedbehandeling, ziekenhuisopname, kraamzorg, practica en preventieve geneeskunde. Het programma omvat ook geneesmiddelen op recept. Aanvragers kunnen bezoeken, hetzij door hun gekozen primaire zorgverlener of een aanbieder buiten het netwerk van de programma's. Om te kwalificeren voor de Washington Health Program, zullen de bewoners moeten een maandelijkse premie te betalen.

Verkiesbaarheid

In aanmerking te komen voor een van beide gezondheidszorg programma, moeten de kandidaten in Washington woont, kan een hogeschool of universiteit op een full-time basis niet bij te wonen, en kan niet in aanmerking komen voor de federale overheid beheerde gezondheidszorg programma's zoals Medicaid en Medicare. The Washington Health Plan heeft geen set inkomensgrenzen hebben. Echter, moet bewoners premies te betalen in het programma te blijven van maand-tot-maand. Om te kwalificeren voor Washington Basic Health, moeten de bewoners te ontmoeten met een laag inkomen richtlijnen gebaseerd op de grootte van het huishouden. Zo kan een gezin van vier een maandelijks inkomen tot $ 3,675.18 in aanmerking te komen voor het programma, volgens de Washington State Zorgautoriteit, vanaf 2011.

Het toepassen

Bewoners kunnen zich aanmelden voor de Washington Basic Health programma op een lokale afdeling van de sociale en gezondheidsdiensten kantoor. Af en toe zal de Washington Basic Health Program capaciteit overschrijdt en bewoners moeten een wachtlijst. Bewoners kunnen de wachtlijst in te voeren, of rechtstreeks toepasselijk zijn online op de op de website van Washington Basic Health.