Wanneer moet u een arts raadplegen voor de bloeddruk

Een hoge of lage bloeddruk diagnose kan betekenen compleet leven verandert met betrekking tot gezondheid en voeding. Echter, kan een vroege diagnose en routinecontrole voor mensen met een hoge of lage bloeddruk het verschil tussen een gezond leven en ernstige gezondheidsproblemen betekenen. Als u al gediagnosticeerd met abnormale bloeddruk of denkt dat u kan worden ervaren symptomen is het belangrijk om te weten wanneer een arts moet worden gecontacteerd.

Hoge bloeddruk

Ongeveer één op de drie mensen een hoge bloeddruk (hypertensie) in de Verenigde Staten. Hoge bloeddruk wordt veroorzaakt wanneer bloed duwen tegen de wand van de slagaders te hard om bloed doorheen werkt. Een normale bloeddruk meting is ongeveer 120/75. Hoge bloeddruk wordt geïdentificeerd als een reading die 140/90 of hoger bereikt. Het is belangrijk op te merken dat hoge bloeddruk vaak geen merkbare symptomen, die moeilijk te detecteren kan veroorzaken. Echter, symptomen van hoge bloeddruk die door een arts worden behandeld omvatten duizeligheid, misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn of wazig zien. Al deze symptomen zijn duidelijke tekenen zijn dat uw bloeddruk behandeling en medicatie nodig kan zijn.

Lage bloeddruk

Lage bloeddruk is geïdentificeerd als lage bloedstroom op reis naar het hart. Hoewel dit niet zo ernstig voorwaarde als hoge bloeddruk, indien onbehandeld nog steeds kan leiden tot grote problemen. Lage bloeddruk problemen die onbehandeld kan de belangrijkste organen van het lichaam beschadigen worden gelaten. Daarom bewust van symptomen die om aandacht van een arts noodzakelijk. Deze symptomen zijn onder andere duizeligheid, zwakte en vermoeidheid. Meer specifieke symptomen zou kunnen voelen licht in het hoofd na het opstaan ​​of het hebben van beklemming op de borst. Veranderingen in gedrag en energie dient te worden opgemerkt.

Behandelingen

Voor zowel abnormaal lage en hoge bloeddruk zijn er beschikbare behandelingen Behandelingen kunnen zowel holistisch of geneesmiddelen zijn. Holistische behandelingen leiden tot een verandering in dieet, het opnemen van vitamines en supplementen en het nemen van voldoende lichaamsbeweging. Als holistische behandelingen zijn geen optie is, zal een arts u de juiste medicatie om ofwel verhogen of verlagen van uw bloeddruk niveau.