Wanneer moet ik doen een vernevelaar behandeling met mijn peuter?

Astma is een aandoening waarbij de ademhaling buizen of bronchiale luchtwegen, worden strak en ontstoken of geïrriteerd. Dit zorgt ervoor dat het aanhalen in de borst, hoesten en ademhalingsproblemen. Voor jonge kinderen, is medicatie voor opflakkeringen van de ziekte meestal geleverd via een vernevelaar. Deze machine maakt het medicijn in een nevel die kan worden geïnhaleerd door het kind. Het is snel handelen en niet het kind nodig om iets meer dan inhaleren normaal doen.

Het identificeren van Triggers

Wanneer uw kind astma heeft, moet je proactief te zijn. Weet de dingen die allergieën en astma een kind op weg. Soms kun je niet de activiteiten of dingen die een reactie in je kind veroorzaken. Zich bewust zijn van de astma triggers helpt je alert zijn op de eerste tekenen van een flare-up. Hoe sneller je kunt reageren en beginnen met de behandeling, hoe groter de kans van het minimaliseren van de intensiteit van de astma-aanval is. Enkele veel voorkomende triggers zijn huidschilfers van huisdieren, pollen, stof, schimmel, rook, chemicaliën, vervuiling, fysieke activiteit, verkoudheid of griep en koude lucht.

Tekent uw kind een Breathing Treatment

Ieder kind is anders, en de vroege waarschuwingssignalen dat een aanval is begonnen of zal beginnen variëren. Echter, hier zijn enkele symptomen om op te letten: hoesten, bleekheid, beklemming op de borst, piepende ademhaling, snelle ademhaling / hartslag, vermoeidheid, rusteloosheid, angst en overtollig slijm.

Behandeling voor astma een peuter

Bij de behandeling van astma van uw kind, zal de arts medicijnen voorschrijven om de symptomen onder controle, hoogstwaarschijnlijk een dagelijks medicijnen te houden. De redding geneeskunde, meestal gegeven door vernevelaar behandeling, wordt regelmatig gebruikt en als dat nodig is voor de flare-ups. Soms, na een ziekte of meer ernstige flare-up, zou je nodig hebt om drie of vier behandelingen per dag doen, dan misschien naar beneden tot twee per dag, tenzij de symptomen garandeert een toename. Het is belangrijk om de instructies van de arts op te volgen, zelfs als het kind lijkt te fijn gevoel. Als uw kind is het nemen van de benodigde doses door vernevelaar, en lijkt te zijn met meer symptomen, de dokter bellen en kijken of er een toename van de behandelingen is noodzakelijk. Praat met uw arts over welke symptomen betekenen dat uw kind moet de rescue medicatie via vernevelaar.