Wanneer is Herbology gebruikt?

Wanneer is Herbology gebruikt?

"Kruidengeneeskunde (kruidengeneeskunde of fytotherapie) is een belangrijk onderdeel in alle traditionele geneeskunde systemen en een gemeenschappelijk element in de Ayurvedische, homeopathische, natuurgeneeskundige, traditionele Chinese geneeskunde en Indiaanse geneeskunde", zegt Healthy You Natuurlijk. Kruidenkunde, die in feite de studie van natuurlijke kruiden en hun geneeskrachtige eigenschappen, bestaat al eeuwen. In tegenstelling tot de kruidengeneeskunde, die vaak wordt aangeduid als de eigenlijke "praktijk" van het combineren en het gebruik van kruiden voor medicinale interventie, kruidengeneeskunde is relatief onderwijs-based. Een persoon die interesse heeft om een ​​kruidkundige moet eerst bestuderen Kruidenkunde.

Het is niet ongewoon voor mensen om alternatieve middelen en methoden na te streven voor de behandeling of genezing wanneer zij worden geconfronteerd met economische uitdagingen en dubbelzinnige gezondheidszorg opties. Herbology wordt daarom gebruikt om medische alternatieven als een alternatieve behandeling voor verschillende ziekten, kwalen en voorwaarden.

Geschiedenis

De Egyptenaren bestudeerden kruiden en gebruikte ze in medicinale en religieuze functies zo ver terug als 3500 voor Christus De Chinezen begonnen de georganiseerde studie van kruiden in 2500 voor Christus Geschreven records in China hebben overleefd het opsommen van de toepassingen van kruiden die dateren uit 100 voor Christus, "informeert Plant Care . Naast het bereiden van voedsel, natuurlijke kruiden en specerijen hebben een belangrijke medische nietje geweest ook. Common kruiden zoals basilicum, tijm, pepermunt, rozemarijn en munt zijn een paar van de vele geneeskrachtige kruiden gebruikt in de kruidengeneeskunde, wanneer de natuurlijke gezondheidszorg praktijken worden gezocht.

Voors en tegens

Volgens het artikel Dokter, "de voordelen van de fytotherapie zijn dat ze de ziektes waar chemicaliën en andere drugs hebben gefaald kunnen behandelen." Een ander voordeel is zijn geschiedenis. Het gebruik van de fytotherapie kan historisch worden herleid tot zowel Indiaanse en Egyptische praktijken. Echter, [vanaf 2010] fytotherapie (kruidengeneeskunde) is nog niet door de overheid erkend als een exclusieve remedie voor de ziekte. Vanwege een gebrek aan regelgeving, herbology nog ontbreekt in de kwaliteitscontrole; waardoor het moeilijk is om lange-termijn resultaten volgen.

"Verschillende ingrediënten gaan in de voorbereiding van de fytotherapie. Men moet er zeker van zijn dat geen van de ingrediënten zou veroorzaken allergische reacties. Veel kruiden hebben negatieve bijwerkingen. De meeste van deze bijwerkingen nemen maanden te verschijnen," informeert AD. Een ander potentieel nadeel voor fytotherapie (kruidengeneeskunde) is de tijdigheid van het effect, omdat alle kruidengeneeskunde "kost wat tijd om te handelen."

Bottom Line

Herbology wordt gewoonlijk gebruikt als een alternatief voor medische biologie of synthetische medicijnen. Het wordt ook nagestreefd als een cursus eis en voorwaarde voor die verlangen om te worden gecertificeerd en het beoefenen van kruidendokters of voor persoonlijk gebruik of onderwijs. Volgens Breyer State University, die biedt herbology cursussen, "je kunt kruiden gebruiken om de zorg voor uw eigen gezondheid, de gezondheid van uw gezin, of start een kruid consulting gezondheid carrière van je eigen, het verdienen van een leven als een kruidendokter."