Wanneer is een persoon in aanmerking komen voor Medicare?

Wanneer is een persoon in aanmerking komen voor Medicare?

Medicare is een ziektekostenverzekering plan dat de federale overheid voorziet Amerikanen die zijn 65 jaar of ouder. Andere personen die in aanmerking kunnen komen, zijn die onder de 65 jaar met een handicap of die permanent nierfalen. Om in aanmerking te komen voor Medicare verzekering, moet een individu een Amerikaanse burger of een legale inwoner van vijf jaar onafgebroken zijn. U moet recht hebben op sociale uitkeringen ontvangen.

Leeftijd 65 jaar of ouder

Een persoon komt in aanmerking voor Medicare op de leeftijd van 65 jaar Medicare Part A is hospitalisatieverzekering die helpt betalen voor thuiszorg, hospice zorg of zorg die u ontvangt in een ziekenhuis of geschoold verplegend faciliteit. Je hoeft niet om de premies voor de Medicare Part A verzekering te betalen als u al pensioenuitkeringen van de sociale zekerheid of de Railroad Retirement Board krijgen. Zelfs als je nog niet hebt ingediend, maar komen in aanmerking voor pensioenuitkeringen, komt u in aanmerking voor Medicare dekking.

Arbeidsongeschiktheid onder de 65 jaar

Als je jonger bent dan 65 jaar, kunt u in aanmerking om voor Medicare Part A zonder premies te betalen als je de sociale zekerheid of Railroad Retirement Board arbeidsongeschiktheidsuitkeringen ontvangen. In aanmerking te komen voor de meeste mensen met een handicap begint 24 maanden na het begin van de arbeidsongeschiktheid. De Social Security Administration wordt u automatisch inschrijven in Medicare deel A en deel B nadat je arbeidsongeschiktheidsuitkeringen voor twee jaar. Gezien het feit dat je een premie moet betalen voor deel B dekking, heb je het recht om te zetten naar beneden.

End-stage renal disease

Mensen van alle leeftijden die een permanente nierfalen en dialyse ondergaan of hebben behoefte aan een niertransplantatie in aanmerking komen voor Medicare. U kunt zich inschrijven in Medicare door contact op met uw plaatselijke Sociale Zekerheid. U moet zich inschrijven in beide Medicare delen A en B, zodat Medicare dekt uw dialyse of niertransplantatie diensten. Als u betaalt een hogere Medicare Part B premie omdat je niet inschrijven in deel B toen je voor het eerst in aanmerking komen en je hebt nu End-Stage Renal Disease, kunt u zich opnieuw aanmelden. Dit zal u toelaten om te stoppen met het betalen van de hogere premie tarief. Zelfs nadat u een niertransplantatie heeft gehad, kan je nog steeds in aanmerking komen voor Medicare voordelen.

Pensionering op de leeftijd van 62

Een persoon niet in aanmerking voor Medicare uitkeringen tot de leeftijd van 65. Als u met pensioen op de leeftijd van 62, kunt u in staat om de gezondheidszorg dekking blijven via uw werkgever te worden. Een andere optie is om de individuele gezondheid dekking te kopen bij een particuliere verzekeringsmaatschappij totdat u 65 De initiƫle inschrijvingsperiode voor Medicare begint drie maanden voor iemands 65e verjaardag. Dit is de tijd die u moet zich aanmelden voor Medicare voordelen. De inschrijving periode omvat de maand van uw verjaardag en eindigt drie maanden nadat u de leeftijd van 65 Dit geeft u zeven maanden in te schrijven in Medicare. Als u zich inschrijft binnen de drie maanden voorafgaand aan uw 65e verjaardag, zal uw dekking begint de maand slaat u de leeftijd van 65 Dekking begint de volgende maand als je wacht tot de maand van uw verjaardag in te schrijven. Wachten tot de laatste drie maanden van de inschrijvingsperiode te passen voor Medicare kon dekking uitstellen voor maximaal drie maanden.

Medicare Part B Inschrijving

Hoewel de meeste Medicare ontvangers hoeven niet te betalen voor Medicare Part A, moet je betalen voor Medicare Part B. Deze medische verzekering betaalt mee aan artsen, poliklinische ziekenhuiszorg en andere medische diensten. Als je niet aanmelden voor Medicare Part B wanneer je voor het eerst in aanmerking komen voor Medicare geworden, kun je meestal aanmelden tijdens de Algemene inschrijving periode. Bezoek uw plaatselijke Sociale Zekerheid van 1 januari tot en met maart 31. De kosten van de premies voor Medicare Part B stijging met 10 procent voor elke volledige periode van 12 maanden dat u de verzekering zou kunnen hebben, maar ervoor kiezen om het niet te nemen. U moet dan betaalt deze gestegen kosten voor zo lang als je Medicare Part B. Als u zich inschrijft voor Medicare tijdens de Algemene inschrijving periode, zal uw dekking 1 juli van dat jaar beginnen.