Wanneer gebruikt u Hydroxycut voor de beste resultaten?

Hydroxycut is een populaire lijn van producten ontworpen om gewichtsverlies te bevorderen, verhoogt de energie en hulp bodybuilders en andere uiterlijk en prestatie-bewuste mensen. Hoewel onlangs aan herinnerd in mei 2009 zijn ze opnieuw uitgebracht met nieuwe formules op de markt en zijn weer populair. Als u geïnteresseerd bent in het nemen van Hydroxycut producten zijn, moet je weten hoe en wanneer ze mee te nemen.

Aanbevelingen van de fabrikant

De fabrikanten van Hydroxycut producten, Muscletech, aanbevelingen bevatten voor wanneer aan elk van hun producten te nemen op het etiket. Bijvoorbeeld, het etiket op Hydroxycut Geavanceerd (hun meest op de markt gebracht product) adviseert u om twee capsules innemen met 8 oz. water driemaal daags en nemen ongeveer 30 tot 60 minuten voor de maaltijd. Zij adviseert ook een caloriearm dieet, regelmatige lichaamsbeweging, geen snacken na het eten, en veel water.

Andere overwegingen

Een ding om te overwegen over het nemen van gewichtsverlies producten zoals Hydroxycut is dat die claims van energie en metabolisme verhoogt zijn gebaseerd op de hoge niveaus van cafeïne in de producten. Zo Hydroyxcut Hardcore X claimt 300 mg cafeïne bevatten per portie, en het label vraagt ​​om twee porties per dag. (Dat is 600 mg, het equivalent van bijna een liter Starbucks koffie elke dag.) Als je gaat om een ​​product als Hydroxycut, of elk ander supplement voor gewichtsverlies te nemen, neem uw laatste dosis uur voordat u van plan bent om naar bed te gaan. Muscletech suggereert niet nemen van een van hun product vijf uur voor het slapengaan. Ook bewust zijn dat je een cafeïne crash zou kunnen ervaren in de avonduren.

Herinner dat gewichtsverlies lijken vaak niet werken vanwege hun ingrediënten, maar vanwege de manier waarop zij zijn genomen. Bijvoorbeeld, het drinken van een grote hoeveelheid water voor het eten (wat de aanwijzingen op Hydroxycut Uitgebreid advies), zal je voller voelt en dus je bent waarschijnlijk om minder te eten. Het nemen van elke vorm van cafeïne voorafgaand aan het uitwerken is ook aangetoond om mensen te helpen uit te werken beter. Een caloriearm dieet, regelmatige lichaamsbeweging, weinig snacken, en veel water (in het bijzonder voor de maaltijd) zijn allemaal waarschijnlijk gewichtsverlies veroorzaken, ongeacht de ingrediënten in het supplement.

Waarschuwingen

Hydroxycut is een supplement. Als een aanvulling, het is geregeld in een bepaalde set van regels die door de FDA, wat betekent dat het niet is goedgekeurd voor gewichtsverlies of een van de andere claims maakt, noch is het goedgekeurd voor de veiligheid. De FDA onderzoekt enige supplement makers als er zich problemen voordoen, wat betekent dat onveilige producten kunnen, en vaak doen, maken het naar het schap en zonder veiligheidscontroles. In mei 2009 heeft de FDA een recall van Hydroxycut producten, omdat ze werden getoond aan ernstige leverschade veroorzaken en resulteerde in een transplantatie, leverfalen en de dood van een persoon. Hydroxycut producten die nu op de markt zijn niet dezelfde als die in het terugroepen, maar dat betekent niet dat ze per se veilig. Zoals altijd, bespreek alle supplementen die u neemt met uw arts.