Wanneer een aanvraag indienen voor Medicare Advantage plannen?

Als u in aanmerking voor Medicare voordelen te ontvangen, kunt u kiezen tussen twee verschillende manieren van ontvangst van alle dekking die u nodig hebt. U kunt toevoegen aan uw normale Medicare dekking, Medicare Part C, dat is Medicare Advantage plannen. De Medicare handboek "Medicare and You" legt uit hoe u kunt kiezen uw Medicare dekking en als je zo moet doen zonder onderworpen te straffen.

Medicare Opties

De 2011 Medicare handboek "Medicare and You" legt uit hoe Medicare dekking werkt en welke opties past bij uw behoeften op de beste manier. U kunt kiezen voor een verblijf met Medicare Part A en Medicare Part B en voeg meer dekking via Medicare Part D (medicijnen) en Medigap. Echter, kunt u ervoor kiezen om te kopen Medicare Part C, die bestaat uit deel A en deel B, en indien nodig kunt u een recept drug plan toe te voegen. Als u ervoor kiest om een ​​aanvraag voor deel C, kun je niet (en niet hoeft te) kopen Medigap.

Kiezen deel C

U moet gelden voor deel C als je wilt deel A en deel B dekking hebben alles onder een Medicare plan. U hoeft niet aan te vragen, deel C, als je deel A en B, maar je kunt doen als je wilt. Als je deel A en B en een voorschrift drug plan plus Medigap, hoeft u niet om deel C. Echter kopen, moet u overwegen het aanvragen van deel C, wanneer de diensten die u nodig hebt zijn niet volledig bedekt in de delen A en B plus alle andere opties Medicare geeft, wanneer de premie die u zou betalen voor een goed deel C plannen is ongeveer hetzelfde als de premie die u betaalt voor minder dekking met de plannen die je hebt als de artsen je wilt niet zijn opgenomen in de delen A en B-dekking, en als deel C plannen zijn meer geschikt voor u, want van de lokalisatie en de aangeboden in uw omgeving diensten.

Deel C in aanmerking te komen

Om in aanmerking te komen om te kunnen deelnemen in deel C, moet u eerst Medicare deel A en een deel B. Je hebt ook in hetzelfde gebied waar deel C plannen worden aangeboden om te leven. U kunt niet deelnemen aan een deel C plannen als je een end-stage renal disease (ESRD) staat. Als u nog andere ziektekosten, zoals groepsverzekering, moet u uw werkgever over de regels te praten. Sommige bedrijven niet toestaan ​​om een ​​Medicare plannen meedoen als je een groepsverzekering, en andere bedrijven vullen Medicare plannen. U kunt een Medigap beleid niet met deel C, en je moet de maandelijkse premies te betalen.

Deel C intekenperiode

U kunt zich inschrijven voor een deel C plannen wanneer je voor het eerst in aanmerking komt geworden voor Medicare en nadat je hebt Medicare deel A en B. U eerst gedurende een periode van zeven maanden, wat overeenkomt met de drie maanden voorafgaand aan uw 65e verjaardag in aanmerking te worden, de drie maanden na het en de werkelijke maand van uw verjaardag. U kunt ook een aanvraag voor een deel C schema als je de delen A en B door een handicap.