Waarom zou je geen TV kijken voor het slapen gaan?

Waarom zou je geen TV kijken voor het slapen gaan?

Voor sommige, in slaap vallen met de televisie op een nachtelijke ritueel. In feite, ongeveer 50 procent van de volwassenen niet alleen deze, volgens Telegraph online. De vraag is of deze gewoonte is goed voor je. De meeste deskundigen zijn het erover eens dat voor volwassenen - en vooral kinderen - het is niet gezond. Het beperken van uw televisie tijd in het algemeen, en in het bijzonder voor het slapen gaan, wordt aanbevolen.

Sleep Habits Disturbed

Wakker worden vaker of het nemen van een lange tijd om in slaap te vallen, zijn de resultaten van de nachtelijke televisie kijken. Vooral als de inhoud van wat je kijkt is spannend of gewelddadig. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, televisie voor het slapen gaan is gewoon te stimulerend. Het lezen of het nemen van een bad voor het slapengaan is meer waarschijnlijk leiden tot een volledige nightâ € ™ s slapen.

Chronische Gezondheidsproblemen Ontwikkel

Wanneer de totale hoeveelheid tijd dat je slaapt in het gedrang komt, chronische gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten of obesitas ontwikkelen. Televisie kijken voor het slapen leidt tot kortere slaapduur, volgens Dr Mathias Basner van de Universiteit van Pennsylvaniaâ € ™ s Sleep en Chronobiology Center. Mensen zijn gewoon niet genoeg slaap krijgen, omdat ze worden afgeleid door tv-programma's en uitgesteld slaap.

Mentale vermoeidheid Happens

Een laag alertheid niveau is een gevolg van gebrek aan slaap. Als u op de hoogte blijven laat kijken naar een favoriete tv-show, je krijgt niet genoeg rust. Slaap is ontworpen om het lichaam op te laden en af ​​te sluiten. Je spieren en hersenen een pauze nodig. Omdat het mistig en out-of-contact de volgende dag kan worden verminderd door het uitschakelen van de televisie 's nachts.