Waarom zijn mijn voeten Branden?

Brandende voeten is een veel voorkomende klacht, vooral bij mensen boven de 50. Ook wel brandende voeten syndroom, het is vaak voor bij diabetici. Uw voeten voelen alsof ze in brand staan ​​en je bent in vreselijke pijn.

Symptomen

Symptomen van brandende voeten syndroom zijn meestal prikkende en brandende voeten. Soms patiënten zullen ook ervaren roodheid en zwelling van de voeten.

Oorzaken

Brandende voeten syndroom kan worden veroorzaakt door bloedafwijkingen, zenuwbeschadiging, nierfalen, hypothyreoïdie, voetschimmel, alcoholisme en diabetische neuropathie.

Behandeling

Behandelingen zijn onder andere crèmes en zalven die verkoelende ingrediënten bevatten, en pijnmedicatie. Magneet therapie is effectief voor sommige patiënten geweest.

Thuisbehandeling

Het behandelen van brandende voeten syndroom thuis gaat het baden de voeten in het koele water. Voeten moeten worden verhoogd, uitgerust en geen schoenen gedragen moet comfortabel zijn.

Dokter

Als de verbranding in je voeten kwam plotseling, is het een goed idee om een ​​voet arts te zien. Je moet ook een bezoek aan een arts als de verbranding wordt veroorzaakt door een open voet wonde, die geïnfecteerd kunnen.