Waarom zijn glucosespiegels Veranderde in Diabetici?

Diabetes is een ziekte die het lichaam beïnvloedt door gebruik of niet meer voldoende insuline. Insuline is het hormoon dat de suiker of glucose wordt uit de bloedbaan naar de cellen om energie te produceren. Bij diabetici die niet genoeg insuline om de suiker of glucose bewegen hebben, worden de glucosespiegels verhoogd.

Oorzaken

Zwaarlijvigheid, familiegeschiedenis, inactiviteit, leeftijd, etnische achtergrond en de geschiedenis van zwangerschapsdiabetes zijn een paar van de oorzaken die leiden tot diabetes en veranderde glucose niveaus.

Diagnose

Bloedtesten zijn de definitieve manier om diabetes te diagnosticeren. Een nuchtere bloedglucose testen of hemoglobine A1C zal laten zien als een persoon de ziekte.

Alvleesklier

Hier insuline geproduceerd. Na te veel gebruikt of beschadigd is, het gewoon stopt met het uitvoeren zoals het zou moeten en levert niet de insuline het lichaam nodig heeft om glucosespiegels te beheren.

Behandeling

Sommige diabetici insuline of orale medicatie aan normale glucose op peil te houden, terwijl anderen hun niveau met een dieet en lichaamsbeweging kan beheren.

Preventie / Solution

Een dieet, lichaamsbeweging, het vermijden van stress en het krijgen van een goede nachtrust's kan helpen voorkomen dat de glucosespiegels van het bereiken van een abnormale bereik.