Waarom wordt mijn nieuwe matras Give Me a Rugpijn?

Waarom wordt mijn nieuwe matras Give Me a Rugpijn?

Uw matras kan de boosdoener waardoor je rug pijn. Een slecht gekozen matras kan ook verergeren bestaande rugpijn. U kunt helpen verlichten pijn in de rug door te kiezen voor een andere matras.

Aantal windingen

Uw nieuwe matras kan een ongepaste aantal windingen, die terug kan veroorzaken pijn. Te veel spoelen betekent dat de matras te hard, waardoor de druk kan zetten op de drukpunten in de rug. Te weinig spoelen betekent dat de matras te zacht is, en levert niet genoeg steun.

Padding

Veel nieuwere matrassen worden geleverd met een matras topper die wordt verondersteld om meer comfort te bieden aan de slaper. Matras pads kan eigenlijk maken de matras zachter, wat broodnodige ondersteuning voor rugpijn patiënten kunnen verminderen.

Onjuist Foundation

De stichting van de matras is ook bekend als de boxspring. De boxspring draagt ​​het gewicht van de matras en absorbeert stress; zonder dat, kan de matras niet goed ondersteunen de slaper.

Matras Type

Matrassen zijn in verschillende vormen, waaronder waterbedden, schuim en innerspring. Als uw nieuwe matras veroorzaakt pijn in de rug, kan het niet de beste matras soort voor u zijn.

Slapen Partner

Niet elke slaper moet hetzelfde type of de stevigheid van de matras. Als je slapende partner vindt de nieuwe matras ongemakkelijk, kunnen ze woelen en draaien 's nachts, waardoor slapeloosheid voor u. U kunt wakker pijnlijke gevolg van het gebrek aan slaap je in de nacht.