Waarom wordt mijn gezicht rood als ik alcohol drinken?

Waarom wordt mijn gezicht rood als ik alcohol drinken?

Alcohol kan draaien je wangen rood als je drinkt. Rode wangen kan je kijken als je meer dan je eigenlijk hebt verbruikt.

Functies

Als je wel een gezichtsbehandeling reactie op alcohol, kan je wangen spoelen van een lichtrood tot een zeer intens rood.

Effecten

Alcohol maakt de bloedvaten in de huid verwijden. Niet alleen kan je wangen rood worden, maar zware drinkers kan een rode neus ook.

Overwegingen

De keuze van het type van de alcohol en de sterkte van een drankje kunnen de rode wangen meer of minder prominent te maken. Sommige mensen zijn minder tolerant ten opzichte van alcohol en meer vatbaar voor rode wangen.

Preventie / Oplossing

Het eten van voedsel, samen met de alcohol kan helpen bij het verminderen van het probleem. Het beperken van de hoeveelheid alcohol die u verbruikt kan helpen. Leer uw persoonlijke grenzen als de reactie je stoort. Vermijd alcohol als u dit een problematische deel van het drinken te overwegen.

Time Frame

Mensen reageren verschillend en met verschillende snelheden aan alcoholgebruik. Voor sommigen kan roodheid direct na het nuttigen van het eerste drankje optreden. Anderen kan het langer duren om rode wangen zien als ze helemaal niet. Niet iedereen reageert op deze manier.