Waarom kun je niet Geef een baby NyQuil?

Waarom kun je niet Geef een baby NyQuil?

In 2007 heeft de Food and Drug Administration (FDA) teruggeroepen hoest en koude producten alle baby's als gevolg van wijdverspreide overdosering. Apothekers en artsen niet aan te raden geven NyQuil aan zuigelingen, op basis van de mogelijke schadelijke effecten van de werkzame bestanddelen en omdat NyQuil bevat alcohol.

NyQuil's beoogde voordelen

NyQuil verkoudheid en griep siroop is bedoeld om hoesten, keelpijn, hoofdpijn, lichte pijn en pijn, koorts, een loopneus en niezen.

NyQuil Active Ingredients

NyQuil bevat paracetamol, een pijnstiller en koorts reducer;
dextromethorfan, een hoest onderdrukt; en doxylamine succinaat, een antihistamine. Het bevat ook 10 procent alcohol in twee eetlepel dosis.

Problemen en Schadelijke effecten

Het geven van een baby NyQuil veroorzaakt drie belangrijkste aandachtspunten. Ten eerste kan het lichaam van een baby niet metaboliseren de geneeskunde de manier waarop een volwassen lichaam kan. Hierdoor kan een baby gedesoriënteerd, suf en slaperig. Ten tweede, in 2007, de FDA opgeroepen alle zuigeling hoest en koude producten, omdat de ouders niet opvolgen van de aanbevolen richtlijnen of met behulp van de juiste meetapparatuur, waardoor hun kinderen een overdosis. Tenslotte NyQuil bevat 10 procent alcohol per twee eetlepel dosis.

Hieronder zie NyQuil's actieve ingrediënten en de mogelijke gevolgen van een overdosis:
Dextromethorfan - schade aan de hersenen, beslaglegging, verlies van bewustzijn, onregelmatige hartslag
Doxylaminum - slaperigheid, duizeligheid, licht in het hoofd
Paracetamol - leverschade

Waarschuwingen voor gebruik met Babys

De FDA de volgende waarschuwingen voor het gebruik van hoest en koude producten met baby's en kinderen:

Tenzij voorgeschreven door een arts, gebruik geen hoest en koude producten voor kinderen jonger dan twee. Laat kinderen niet geven geneesmiddel dat wordt verpakt voor volwassenen en gemaakt op volle sterkte. Kijk voor "kinderen" producten, gemarkeerd voor gebruik bij baby's of kinderen. Wanneer het geneesmiddel wordt gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen, vragen voorafgaande toestemming van een arts. Lees alle informatie op de verpakking om bewust te zijn van actieve ingrediënten en waarschuwingen. Voor vloeibare producten dient u het meetapparaat verpakt met de geneeskunde en alleen de aanbevolen dosis toe te dienen. Laat keuken lepels niet als meetinstrumenten.

Alternatieven

Gezondheid ambtenaren hebben het gebruik van Benadryl en Sudafed voor zuigelingen en kinderen onder de leeftijd van twee, bij de aanbevolen doseringen goedgekeurd. Zoutoplossing kan ook een veilige en effectieve manier om congestie bij zuigelingen te verlichten.