Waarom Is Uw Palm Blue Na Open carpaal tunnel chirurgie?

Carpaal tunnel syndroom

Carpaal tunnel syndroom optreedt wanneer de zenuw wordt gecomprimeerd in de carpale tunnel van de pols. De carpale tunnel wordt gevormd door de pols botten en een sterke band van bindweefsel dat over de bovenkant ervan loopt. Naast de mediane zenuw, de carpale tunnel geldt ook pezen die de vingers en duimen buigen. Carpaal tunnel syndroom gebeurt wanneer dat gebied geïrriteerd raakt of dikker. Dit creëert de compressie op de mediane zenuw. U zult carpaal tunnel syndroom door gevoelloosheid of tintelingen voelen in je hand. Je kan ook het gevoel dat als een zwakte in je grip.

Chirurgische behandeling

Hoewel milde gevallen van carpaal tunnel syndroom nonsurgically kunnen worden behandeld, vaak een operatie nodig om de druk op de carpale tunnel verminderen. Meer dan 350.000 operaties voor carpaal tunnel release worden uitgevoerd elk jaar in de Verenigde Staten. Dit wordt gedaan door het snijden van de bindweefsel over de bovenkant van de carpale tunnel. Plaatselijke verdoving wordt geïnjecteerd in de pols, zodat geen pijn voelt tijdens de operatie. Een tourniquet wordt gebruikt op de bovenarm bloeden te verminderen tijdens de operatie. Een snede Vervolgens wordt in de palm en het bindweefsel wordt gesneden, ontlasten de carpale tunnel. De huid wordt gesloten met hechtingen.

Na de operatie

Je verbonden hand moet worden gehouden verhoogd na carpaal tunnel operatie blijven de zwellingen. U kan ook worden gegeven pijn medicatie om de ontsteking te verminderen en ijs packs te gebruiken om ook de zwelling te verminderen. Houd de kleedkamer schoon en droog. Je moet je hand te bedekken met een plastic zak bij het douchen of baden. De hechtingen worden verwijderd na ongeveer 2 weken, en dan zul je moeten doen oefeningen zal uw arts u geven aan de kracht in je hand te herwinnen.

Wat een Blue Hand Means

Hoewel de meeste ingrepen gaan probleemloze, zijn er een aantal risico's voor carpaal tunnel chirurgie. Zij omvatten bloedvat schade, infectie, schade aan de zenuwen en pezen schade. De kleur van je hand zou kunnen wijzen op een probleem. Donkerblauwe of bruine verkleuring van de kant na de operatie niet onverwacht en moeten enkele dagen verdwijnt. De verkleuring komt van kneuzingen en verdwijnen. Echter, als je hand wordt bleek blauw of wit, het kan een circulatie probleem wijzen, en moet u contact opnemen met uw arts.