Waarom is Orlistat / Xenical voorgeschreven?

Waarom is Orlistat / Xenical voorgeschreven?

Orlistat is een medicijn dat gaat door verschillende namen. De meest populaire van deze namen zijn Xenical en alli. Het belangrijkste gebruik is om overgewicht bij patiënten voor wie normaal dieet en lichaamsbeweging hebben niet gewerkt behandelen. Er zijn verschillende voordelen aan het nemen van Orlistat om gewicht te verliezen, maar er zijn ook veel potentiële ondergang.

Functie

Hoofdfunctie Orlistat is, wanneer het wordt voorgeschreven als Xenical, is om patiënten te helpen bereiken verhoogde gewichtsverlies. Om deze prestatie het Orlistat hoofdzaak blokken absorptie van een vet het lichaam uitvoeren. Orlistat remt pancreatische lipase, een enzym dat helpt te breken het vet in het dieet van een persoon zodat het gemakkelijk wordt geabsorbeerd. Wanneer een patiënt absorbeert minder vet, dat zij rekening Orlistat, absorberen minder calorieën en kunnen sneller afvallen.

Soorten

Er zijn twee belangrijke soorten Orlistat voor het publiek. De eerste is Xenical. Xenical is een recept geneesmiddel vervaardigd door Roche. De term "Xenical" is gewoon een handelsnaam die is opgericht door Roche op de markt Orlistat. Xenical wordt gewoonlijk voorgeschreven in 120 mg doses de meeste patiënten.
Het andere type Orlistat die algemeen verkrijgbaar is genoemd "alli." Alli is een handelsnaam die is opgericht door GlaxoSmithKline om zijn over-the-counter Orlistat medicijnen op de markt. Alli komt in doses helft van Xenical, 60 mg.

Time Frame

De hoeveelheid tijd die bij behandeling met Orlistat afhankelijk van persoonlijke beweegredenen. Om te beginnen, kunnen sommige patiënten stoppen met het gebruik van alli of Xenical relatief snel als ze vervelende bijwerkingen ervaren. Voor degenen voor wie de medicatie werkt echter Orlistat kan een levenslange nietje, dat wordt gebruikt om gewicht te verliezen en om het weg te houden, samen met een gezond dieet en lichaamsbeweging plan geworden. Anderen kunnen gewoon gebruik maken van Orlistat te proberen en te versnellen hun gewichtsverlies proces, vervolgens kiezen om te stoppen met het nemen van het en proberen hun nieuwe gewicht natuurlijk behouden.

Voordelen

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Orlistat, hetzij als alli of als Xenical. Om te beginnen, de medicatie kan helpen die worden ontmoedigd door trage gewichtsverlies vast te houden aan een dieet plan. Ook vanwege de negatieve bijwerkingen die heersen wanneer orlistat wordt gebruikt bij de consumptie van vet voedsel, kan het geneesmiddel helpen een aantal van hun diëten hervormen door een proces van psychologische wapening. Ook zullen mensen met een extreem trage stofwisseling die moeite hebben met het laten vallen pond, of degenen die niet in staat zijn om te oefenen voor een of andere reden, vinden dat Xenical of alli hen kan helpen als ze proberen om gewicht te verliezen.

Waarschuwing

Zowel Xenical en alli zijn bedoeld voor gebruik in overleg met een strikte dieet regime. Niet naleven van deze richtlijn kan leiden tot zeer vervelende bijwerkingen, vooral voor degenen die het nemen van de hogere dosis Xenical. Het eten van grote hoeveelheden van het vet tijdens het gebruik van Orlistat kan ernstige diarree en olieachtige ontlasting veroorzaken. Ook draagt ​​het vermelden dat Orlistat is niet een magische oplossing en gewoon zal niet werken als niet toegepast met de juiste voeding en lichaamsbeweging inspanningen.