Waarom Is Angst erger in het voorjaar?

Angst kan toeslaan op elk gewenst moment, maar voor sommigen kan stijgen en dalen volgens de milieuproblematiek. Als het voorjaar is de meest angstige tijd voor u, kan het te wijten zijn aan verschillende factoren. Rekening met de mogelijkheid dat een mengsel van milieu- en persoonlijke veranderingen kunnen zijn in de kern.

Allergieën

Veel mensen lijden aan airborn allergins en lente is een vruchtbare tijd van het jaar. Ons lichaam reageert op deze allergins door vaak irritante ons zenuwstelsel. Daarbij kunnen onze hartslag te verhogen geven manier om een ​​spanningspiek van adrenaline die op hun beurt kunnen verheffen symptomen van angst, zoals zweten, snelle hartslag, en duizeligheid.

Medicijnen

Medicijnen, vooral over-the-counter, gebruikt bij de behandeling van allergieën bevat ook ingrediënten die onze hartslag kan verhogen. Wanneer dit bestaat, kan elke neiging naar nervositeit gebeuren. Voor meer informatie over de meest voorkomende symptomen van angst, check out aanvullende beheer en therapieën op www.anxietymanagement.com/

Weer en wind Wijzigingen

Weer kan zo snel in de eerste maanden lente veranderen. Waait wind kan warmere temps te brengen, maar ook schop onder stof en vuil. Elke airborn irriterende stoffen kan weg laten voor allergische symptomen die gepaard gaan met angst. Voor degenen vunerable aan astma gerelateerde angst, kan het voorjaar een vluchtige tijd voor deze symptomen ook.

Verandering is in de Lucht

De lente is ook de tijd van het jaar voor de overgang. Vaak betekent het einde van een schooljaar, kan veel college en middelbare scholieren zich een beetje ongerust over dit nieuw gevonden onafhankelijkheid. Zelfs goede verandering kan ons angstig maken. Terwijl velen van ons ouders van deze ontluikende volwassenen ernaar hebben gekeken naar deze fase, ook wij kunnen verdriet, verdriet en angst te voelen over het einde van hun kindertijd.

Inventaris verleden Trauma's

Als een cyclus is ontstaan ​​waarin je angst merken die optreden aan een bepaalde tijd van het jaar, overweeg dan het controleren van uw geschiedenis voor persoonlijke trauma's. Vaak onze stemming zal veranderen rond de zeer omstandigheden rond het trauma. Bijvoorbeeld, als u verzorgd voor een zieke ouder, die overleed in het voorjaar van het jaar, zou je jezelf vooral humeurig tijdens de lente maanden. Besteed aandacht aan uw unieke set van symptomen, zodat u een betere zorg voor jezelf kan duren voordat lente komt opnieuw. Klik op www.anxman.org/ voor een geweldige bron van al het nieuwe onderzoek naar angst behandelingen.