Waarom heeft een Fever Oorzaak Epileptische aanvallen?

Koortsstuipen

Aanvallen die worden veroorzaakt door koorts behoren tot een categorie genaamd koortsstuipen. Deze aanvallen worden gekenmerkt door schudden en convulsies en komen meestal op zonder andere dan de hoge koorts zelf waarschuwingsborden. In de meeste gevallen zijn deze aanvallen komen en gaan op hun eigen en duren een paar minuten bij de meeste.

Waarom een ​​Fever Veroorzaakt een inbeslagneming

Koortsstuipen komen het meest voor bij kleine kinderen. Dit komt omdat de hersenen een kind nog in de ontwikkelingsstadia en is veel gevoeliger voor de effecten van hoge koorts dan de hersenen van een volwassene. Wanneer het lichaam de temperatuur stijgt voorbij een bepaald punt in een korte tijd, kan dat leiden tot een aanval optreden. De pathofysiologie deze aanvallen veroorzaakt optreden zijn bekend aan de medische gemeenschap. Er is enige mate van overeenstemming die de aandoening genetisch verbonden zijn. Daarom kunnen ouders die de staat als kinderen ervaren meer kans op kinderen die ook last hebben van een koortsstuipen hebben. Er zijn ook sterke aanwijzingen dat kinderen die een broer of zus hebben gehad ervaren koorts aanval zijn 50 procent meer kans op een zelf te ervaren.

Risicofactoren voor Fever Epileptische aanvallen

Een gemeenschappelijke koorts bij een verkoudheid is geen typische oorzaak van een aanval. Vaker deze koortsen zijn het gevolg van andere kinderziektes zoals oorontsteking of virale infecties. Deze types van ziekten veroorzaakt de plotselinge piek in temperatuur die bekend is aanvallen veroorzaken. In zeldzame gevallen kunnen meer ernstige ziekten zoals meningitis of encefalitis deze piek in temperatuur veroorzaken.

Sommigen hebben een verband tussen vaccinatie shots en koortsstuipen gemaakt. Het is waar dat het risico van inval groter is na zo'n schot. Echter, de medische gemeenschap het erover eens dat het schot zelf is niet het probleem, maar de low-grade koorts die vaak gepaard gaat zulke shots.

Koortsstuipen zijn over het algemeen onschadelijk voor zichzelf. Anders dan de mogelijkheid van een kind zich fysiek pijn tijdens een aanval, zijn weinig effecten aangetoond dat anders dan een licht verhoogd risico op epilepsie hersenen.